Akhirnya...debaran terhenti.

1:34 PTG JunAina 0 Comments

Jumaat lepas dalam kesibukan bergosip tak sempat pulak nak kongsi cerita kat sini, lagi pun berita yg dpt kurang memberangsangkan so nak berkongsi pun macam tak xcited sangat. Tengah syok bersantai sambil bersarapan kat pantry sorang klik datang katanya big bos panggil team kita org turun. Sampai kat bawah semua tenang jer macam tak ada apa2 yg berlaku, disebabkan lead berhenti call somebody kami pun berhenti le jugak. Tiba-tiba dengar suara "Hey girls here is my room not there..." hampez tul...

Semua org senyum sampai telinga bila bos dah letak 7 keping surat atas meja. Wahhh...good news, rezeki di pagi hari. Surat ni le yang aku tunggu-tunggu dari minggu lepas, dengan penuh sabar & debaran. Apa pun alhamdulillah walaupun sedikit tapi still ada and lepas nie debaran tunggu surat bonus juga extra surat utk selected people. Aku harap ada le nama dalam selected tu...

Lepas nie kena kerja keras lagi coz dah dapat imbuhan utk kerja keras sepanjang tahun lepas tapi bagi aku kira double bonus. Bulan febuari aku dapat promotion as senior dan dapat salary adjusment juga. Alhamdulillah dengan rahmat yg esa...juga syukur kerana sentiasa memakbulkan doa hambanya.

ADIOS...

You Might Also Like

0 Rider Beraksi: