Kite-Kite Aje

12:00 PTG JunAina 44 Comments


Rindu sangat saat-saat ini. Bila kita nak gather-gather lagi eh? Kalau gather-gather jangan lupa saya eh, kebelakangan ni no FB hanya blog je tempat melepas rindu dengan kawan-kawan so jangan lupa roger kita. Sejak dua menjak ni kan mesti dah bertambah ahli keluarga bertambah anak, bertammbah menantu, yang sorang dah jadi berdua yang berdua dah jadi bertiga tapi yang dah berbini tak mau nakal-nakal tambah bini ye.












Ukhwah yang terjalin moga kekal sehingga ke akhir hayat, rindu kamo, kamo dan kamoooo....muahhhhsss...
Tetiba gedik di hari Jumaat. Cowcin caw saya nak balik...horeyyyy Jumaat datang lagikkkk!!!! 



You Might Also Like

44 ulasan:

  1. ada sesapa nk buat ke kak dlm ms terdekat ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom2 kita lepak tepi Tasik Cempaka kat Bangi...masak2 makan2 ramai2.

      Padam
  2. Salam,
    Wow, seronoknyerrrr. Teringat saya masa muda-muda dulu. Setiap minggu atau dua-minggu sekali mesti berkelah dengan anak-anak. Kadang-kadang, adik-beradik dan kawan-kawan pun ikut. Berkelah digalakkan oleh Islam ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi ramai lagi seronok bila berkelah ni.

      Padam
  3. kite kite jer tu yang bestnyerr.. lebih mesra gitu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Group blogger kat FB sebenarnya...

      Padam
  4. Bergather gather dengan sapa ni JA? saudara mara ke dengan geng bloggers?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini semua geng blogger dan sebahagiannya dah jadi macam family sendiri.

      Padam
  5. Balasan
    1. Memang meriah, meriah dgn makan-makan dan semabang2 serta gelak2.

      Padam
  6. tempat macam ni sesuai untuk gather-gather..
    anak-anak bebas...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya gambar ini kat Taman Tasik Cempaka sebelah PKNS Bangi tu.

      Padam
  7. Balasan
    1. Haiii...awak...>sambil lambai2...

      Padam
  8. Mereka-mereka yg ada mesti senyum bila melihat gambar ini. Mesti ingat detik kegembiraan bersama.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah lama juga tak jumpa sebahagian dari mereka kak.

      Padam
  9. kak pun lama sungguh tak gather2 di luar kawasan macam ni..
    masing2 sibuk katanya...huhu

    BalasPadam
  10. assalamualaikum,

    memang rindu dan best kalau gather2 kan aina

    tapiii kalau bawah pokok tepi tasik gini
    kita mmg tak leh nak join...sbbnya hero kita
    yang baik sgt tu akan terjun tasik dulu...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti jenuh le nak terjun selamatkan dia ye Ati...

      Padam
  11. Balasan
    1. Memang sangat2 best terutama bila semuanya geng sekepala.

      Padam
  12. gathering dgn family ker?? ni bila.. meriahnya berkumpul mujur cuaca baik.. x hujan..

    BalasPadam
  13. makin usia ni meningkat kawan pun dah tak ramai.. tak dapat nak gather2 macam ni..
    seronok nye la dapat meluangkan masa mcm ni bersama dengan kawan2...

    anyway ini 1st time saya menyinggah ke sini :) i like!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana sudi singgah.

      Saya masih ramai kawan2 tetapi masa utk bersantai macam dulu2 agak terhad.

      Padam
  14. As-salam aina..

    rindu juga nak bergathering setelah byk episod gathering juga yg tak berkesempatan nak join.. hu..hu.. salam jumaat aina..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fea...rindu jugak dah lama tak jumpa.

      Padam
  15. Kalau dekat boleh jugak saya join..:)

    BalasPadam
  16. seronoknya depa berkelah na...sekali sekala pi brkelah mcm ni brkumpul ramai2 memang best kan?

    BalasPadam
  17. meriah gather2 n piknik gini kan kak...makanan bawak sorang sikit...kumpul2 penoh satu tikar hah heheheeheheh...sonok borak2 sambil makan....

    selamat hujung minggu kak...take care ;-)

    BalasPadam
  18. wah beznye
    memasing bawak makanan
    mengeratkan ukhuwah..alhamdulillah
    yumida isi tabung Nuffnang sini - ford - selamat menabung :)

    BalasPadam
  19. wah .. nampak meriah tuh ..

    BalasPadam
  20. kak, ini family gathering atau staff gathering atau bloggers gathering atau PIBG punya gathering?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini blogger/fbians gathering. Ada group khas yg dikenali dgn panggilan kite kite aje. Kalau nak masuk group ni kena ada yg rekemen kpd admin

      Padam
  21. Assalamualaikum Aina

    jemput datang majlis walimah anak saya pd 9 nov nanti. pukul sebelas boleh ramah mesra belogers. jemputan lihat dalam fb saya

    BalasPadam
  22. Wah memang best berkelah ramai gini.

    BalasPadam
  23. sekali sekalai berkumpul dan kenduri macam ni memang best.

    BalasPadam
  24. Bestnya dapat berkumpul ramai2 mcmnie.. mesti meriah kan.. =D

    BalasPadam
  25. Organiser iaitu azieazah sedang sibuk. Dia kata mungkin awal tahun depan .... huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah kalau dia tak dak pon tak best jugak tak meriah...hehehee...

      Padam
  26. tempat yang santai dan sangat sesuai untuk anak.. ;)

    BalasPadam