Model 2014

1:46 PTG JunAina 11 Comments



Hero dan heroin. Model 2014. Ada yang nak booking? 


You Might Also Like

11 ulasan:

  1. Julia nak booking akak...akak kt mana...akak kt mana hahahhaha...hi kak jun lama ye tak tegur akak...im sory hehhehe

    BalasPadam
  2. yang baju belang-belang tu dah tentu tak boleh booking kak...ha ha ha...

    BalasPadam
  3. ni nak cakap Malaysia New Stop Model ke ni..hehehehe

    BalasPadam
  4. wow kelassssss..... ni model2 pelbagai era tahun ni kak ehhheeheh..bayaran pun kene lebih ni kak kalo nak hire...

    BalasPadam
  5. Yg pasti yg satu tu Aina dah lama booked tak bolehlah..:)

    BalasPadam
  6. Saya nak booking hero paling kacak di sebelah kiri yg ber t-shirt belang itu...

    BalasPadam
  7. Pak Tuan yg paling bergaya posing..hahaha

    BalasPadam
  8. Karang ada yg nak booking si baju belang, tak tidur malam awak.....

    BalasPadam
  9. paling bergaya yg baju belang2 tu lah kak

    BalasPadam
  10. Hensem Hikram.... bolehlah jadi model nanti

    BalasPadam
  11. Singgah sini jap..saya pilih model yang paling tenit tu...sbb yng tenit banyak celoteh..hihiii

    BalasPadam