Chocolate Fudge Secret Recipe

12:23 PTG JunAina 14 Comments



Abang haji dah balik dari Mekah pada 4hb November setelah berjauhan selama 43 hari dari keluarga. Alhamdulillah selain sihat walafiat cuma batuk dan selsema sikit sahaja juga sihat sepanjang menjalankan menjalankan ibadah haji kecuali kadang-kadang lutut sakit terkena serangan gout almaklumlah makanan yang disediakan bukanlah mengikut menu orang sakit. Bila makanan yang tak boleh di makan oleh pesakit gout dimakan juga maka bertongkatlah di sana.



Balik kebetulan baru sahaja selepas birthday Kakak Hayani yang memang tiada sambutan pun jadi abah minta masakkan kueateow sup dan belika kek. Menjadi pilihan anak kesayangan abah adalah Kek Choclate Fudge dari Secret Recipe yang membuatkan kak senyum tak sudah dan puaslah satu keluarga makan kek.



Suka sangat! Untung jadi anak perempuan tunggal dalam keluarga menjadi kesayangan. Puas hati bila abah balik dari Mekah boleh raikan satu keluarga.



Bergambar sekeluarga.






Makan malam raikan ulangtahun kelahiran Kakak Hayani yang ke 13 tahun juga meraikan kepulangan abah setelah bermusafir lebih 40 hari. Mood rindu-rinduan masih tebal. Memenuhi permintaan Pak Tuan yang inginkan kuateow sup sebagai hidangan.


You Might Also Like

14 ulasan:

  1. alhamdulilah dapat meraikanbesday kakak sekeluarga..nekcik doakan agar kakak menjadi anak yang solehah dan cemerlang dunia dan akhirat..amiin..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah segalanya selamat dan urusan telah dipermudahkan oleh Allah SWT, Salam Jumaat kak...

    BalasPadam
  3. Untung kakak yang menjadi kesayangan....

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..dptlah melepaskn rindu dendm yer chenta hati sudah kembli...hehehe..
    nampak lain sket haji pak tuan dgn jubah & kopiaahnya tuh...:)
    kakak pun untung dpt tunai hajat..

    BalasPadam
  5. seronok nya :)
    semoga bahagia selalu bersama keluarga tersayang :)
    happy birthday kakak hayani ^^

    BalasPadam
  6. Selamat kembali dari Mekah.....dan Selamat Hari Lahir....

    BalasPadam
  7. Happy birthday kakak n .....selamat senyum lah aina bang aji dah kembali ke pangkuan 😄

    BalasPadam
  8. alhamdulillah selamat sampai pak tuan akak... moga segera sembuh spt sediakala...
    eppy belated birthday bt anak akak moga jd anak yg solehah n berjaya

    BalasPadam
  9. Aina...mmg terpancar mood kerinduan diwajah memasing tu terutama pasangan suami isteri tu hihi.
    Hepy Bezday jugak buat kakak. Mmg untung jadi anak pompuan tunggal tau semua kehendak dituruti

    BalasPadam
  10. meriah menu kak.... yg paling penting dpt berkumpul ahli keluarga kire dah cukup bermakne sambutan tu kan kak...

    BalasPadam
  11. Uncle mengambil kesempatan ini mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Hayani.....

    BalasPadam
  12. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    BalasPadam
  13. alhamdulillah selamat
    InsyaAllah mabrur ..

    BalasPadam