Gaji Oh Gaji

2:19 PTG JunAina 8 Comments

Bertabahlah.

Management tunjuk dekat bank, bank tunding kat company. Kononya internet banking bank berkenaan bermasalah jadinya dah 3hb pun gaji belum masuk. Gaji sepatutnya masuk setiap Jumaat terakhir tiap-tiap bulan yang sepatutnya pada 31hb Oktober.

Bos boleh tak pekerja buat kira-kira untuk late payment charges yang di kenakan ke atas pinjaman yang lewat dibayar kerana kebanyakan tarikh akhir bayaran pinjaman kami adalah 1hb berikutnya...



You Might Also Like

8 ulasan:

  1. Waduh waduh. Kok susah nak bayar bil kalau gitu gayanya.

    BalasPadam
  2. salam JA ..
    bersabar la ..
    yg penting dapur blh berasap lg..
    tang intrest tu .. pelan2 cover balik

    BalasPadam
  3. assalams jue,

    sedihnya baca :(:(
    moga kuat dan tabah menghadapi dugaan...

    BalasPadam
  4. gaji lambat ? Adoi kak stress tu...

    BalasPadam
  5. Mmg sian kat pekerja yg menjadi mngsa..patut kena caj interest tuh gaji lambat....hehhe

    BalasPadam
  6. Haha...... ingat bank jer nak kenakan kita Late payment charges hihi.....

    BalasPadam