Today I am Forty!

4:54 PTG JunAina 15 Comments



Perjalanan ini moga akan dipenuhi bunga-bunga bahagia, 40 tahun mengatur penghidupan yang mencabar doa agar hanya yang manis ditika melalui sisa-sisa hidup yang masih ada. Pertambahan usia bererti akan bertambahlah perubahan-perubahan possitif di dalam diri, moga takwa itu sentiasa bersama.








You Might Also Like

15 ulasan:

  1. Happy Bufday ke 40 kak.. sy menyusul 4 tahun lagi.. Insyaallah.. :)

    BalasPadam
  2. Akak.....happy birthday to you...happy birthday to you...Happy birthday to Kak Jun...Happy birthday to you

    BalasPadam
  3. salams kak ju,
    happy birthday, pjg umur murah rezki dan sentiasa dalam lindungganya, amin:)

    BalasPadam
  4. Salam JunAina..dah masuk 4 series ni..kita makin lbh matang dlm melakukn/membuat sesuatu
    HAPPY BIERTHDAY....!!

    BalasPadam
  5. Happy birthday semoga bahagia dan sentiasa dalam lindungan rahmatNya.

    BalasPadam
  6. salam JA ..
    selamat Menyambut hari kelahiran ..
    wah kehidupan baru bermula tu ..
    life begin at 40 kan!!!
    apapun moga dipanjangkan umo dan d murahkan rezki

    BalasPadam
  7. Muda lagi tu... kerana kata omputih life begins at 40.. Saya dah setengah abad tapi kadang2 masih terlupa usia dah masuk senja, hehehehe...

    BalasPadam
  8. selamat hari lahir kak, moga diberikan kesihatan yg baik di murahkan rezeki n berbahagia selalu...

    BalasPadam
  9. hepi belated besdei kak...sori lambat lieya wish...almaklum laa bw pun on off skrang heheheeh

    moga diberkati Allah kak....

    BalasPadam
  10. selamat hari lahir yang ke 40 kak...
    semoga terus awet muda dan kekal cantik gitu..

    sayang kakak!!

    BalasPadam
  11. happy belated birthday Jun, oh sama date dgn anak kak noor lah, semoga ALLAH murahkan rezeki dan panjangkan usia yg berkat

    BalasPadam
  12. semuga Aina sentiasa dalam rahmat dan rahmah Allah..amiin

    BalasPadam
  13. Happy Belated Bezday Aina......moga seluruh hidup Aina diberkati Allah
    40 tu muda lagi Aina...

    BalasPadam