District 21 IOI Mall City

11:57 PG JunAina 9 Comments

IOI Mall City Putrajaya terletak hanya 10 minit perjalanan dari Kajang menjadi antara tempat yang mendapat perhatian umum akhir-akhir ini. Selain menjadi tempat membeli belah yang terdapat banyak pilihan juga dilengkapi dengan pelbagai pilihan restoran. Antara yang menarik perhatian adalah Ice Skating dan District 21 IOI Mall City Putrajaya.


Bagi yang meminati sukan lasak bolehlah ke District 21 yang berada di tingkat 3 bersebelahan Ice Skating (sila rujuk website rasmi). Dengan bayaran Rm160++ untuk 4 orang anda boleh menjalani aktiviti lasak di dalam kawasan tersebut. Bagi yang ingin melihat dahulu anda boleh meninjau dari tingkat atas. 
















Keadaan cuaca yang tidak menentu kadang-kadang panas melampau, ada ketikanya hujan tidak berhenti IOI Mall City memberi pilihan kepada kita untuk beriadah bersama keluarga di dalam keadaan yang lebih selesa. Menghabiskan masa bersama keluarga dengan lebih berkualiti.


You Might Also Like

9 ulasan:

  1. Tak berkesempatan lagi nak menjengah IOI mall ni...menarik jugak utk mereka yg sukakan aktiviti lasak..

    BalasPadam
  2. Banyak tempat disediakan utk aktiviti dgn keluarga di negara kita ni Aina
    Pilih dan sediakan ajelah ongkosnya.

    BalasPadam
  3. kak.. saye tengok dari atas.. memang memcabar.. rase nak cube suatu hari nanti..

    BalasPadam
  4. Apa xtvt dlmnya kak? Sy tgk dri luar jer hari tu...mcm gelap2 suram kat kwsan kaunter tu....tu x tau apa dlmnya...

    BalasPadam
  5. Mck tak pernah sampai sini.....dulu kat sini (berdekatan rumah) pun ada "ice-house" dan skating rink...tapi dah tutup dua duanya....high maintenance kot...kalau tak boleh jugak sesekali feeling feeling gi oversea...:)

    BalasPadam
  6. Kak zai suka surau dia sangat selesa.

    BalasPadam
  7. Tak pernah lagi berice skating..dah terbayang jatuh terjelepok macam nangka busuk ha ha

    BalasPadam
  8. Wahh menarik nie.. tak sempat nak terjah lagi ke IOI city . Tunggu anak cuti panjang mungkin boleh ke sini

    BalasPadam
  9. Tak masuk lagi rasa mahal sangat pulak tiket tu,.....tunggulah bulan jatuh ke riba haha

    BalasPadam