Tudung Instant Denim Printed Online

9:39 PG JunAina 18 Comments


Semalam dah post Instant Shawl Plain hari ini kita tengok pula koleksi Tudung Instant Denim Printed. Datang dalam dua corak dan warnanya lebih kurang sama sahaja. Jom jamu mata kalau berkenan bolehlah beli.


Instant Shawl Denim Printed  – Rm25
Selagi stok masih ada.
Senang dibentuk, selesa dipakai dan tak panas.
Whatsapp 0173022257/Email juna_ai@yahoo.com
Boleh Follow FB : Junaina Abdullah
IG : junainaabdullah




Model rasmi saya menggayakan Tudung Instant Denim Printed.


B03 adalah warna tourquios dan B04 adalah warna biru.




Boleh jamu mata boleh oder kalau berminat. Sekarang ni mana-mana pun heboh tudung instant ni senang nak pakai sarung pusing je letak pin sikit dah siap. Jimat masa terutama bagi ibu-ibu bekerjaya yang sentiasa sangat sibuk di waktu pagi.


You Might Also Like

18 ulasan:

  1. yang dalam surau tu akak punya eyh...?!... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya akak punya... Jun tu panggilan akak Aina tu nama glamer dunia cyber...ehehheee...

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Salam Aina..yang ni x payah pakai inner ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam nekcik...yang ni tak pakai inner pun tak apa kainnya tak jarang.

      Padam
  4. Cik model kenalah tunjuk step pemakaiannya barulah auntie dpt tengok jelas.
    Jgn tutup tangan tu kat dada. Tak nampaklah sayang:)

    BalasPadam
  5. amboih skrg dh jd tokey instat shawl dh kak... cantik2 jgk coraknyer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mencuba nasib berniaga online pulak...dok tengok kawan2 je berjaya kali ini cabar diri sendiri pulak.

      Padam
  6. kaler hitam plain ada tak kak...
    skrg susah sgt nak cari hitam plain...huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahida...dalam satu kodi hari tu memang ada satu je hitam plain nih. Kena check stok balik masih ada ke dah kena rembat...ehehehee... Kalau ada akak simpan untuk Wahida, kalau naklah...

      Padam
    2. saya nak kak! kalau ada, cepat inform tau, takut kang saya dah beli lain pulak...

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Akak dah check malam tadi hitam tu masih ada. Wahida boleh whatsapp atau emailkan akak alamat...

      Padam
  7. instant shawl mmg tgh trending skrang ni...mudah, cepat, selesa..mmg rata2 semua suka :)
    (saya cuci2 mata dulu)
    #follower 607

    BalasPadam
  8. memang sekarang musim shawl instant.mudah digayakan buat yg ad anak kecik macam saya

    BalasPadam
  9. Tengah trend instant shawl ni..lilit je da siap...

    BalasPadam
  10. Cantik jugak Aina kelabu tu.....Pompuan ni asal nampak tudung jer berkenan hihi....so kena tahan nafsu dululah....baru lepas beli instant shawl fefel ...

    BalasPadam
  11. mcm menarik kak..tp nk jgk tgk gmbr pakai tudungnya yg lg jelas

    BalasPadam