Instant Shawl Murah Online

12:11 PTG JunAina 8 Comments


Kawan-kawan nak promote instant shawl kejap…
Instant Plain Cotton Lycra – Rm25
Selagi stok masih ada.
Senang dibentuk dan tak panas.
Whatsapp 0173022257/Email juna_ai@yahoo.com
Boleh Follow FB : Junaina Abdullah

IG : junainaabdullah




Warna biru ini masih ada sehelai yang tinggal.




Boleh oder mengikut kod yang diberi.


Sekarang tengah hot-hot tudung Neelofakan, bagi yang berkemampuan bolehlah beli tudung Neelofa yang mengancam tu. Bagi yang teringin nak pakai design yang sama dan tak mampu beli yang original brand Neelofa tu boleh try tudung ni. Kain lebih kurang sama je kualitinya, alah membeli menang memakai. Kalau Neelofa kita beli dapat sehelai tapi dengan harga yang sama boleh dapat 2 helai untuk tudung ini.




You Might Also Like

8 ulasan:

  1. peminat shawl ni mesti rambang mata ;-)

    BalasPadam
  2. saya akan mintak wife saya tgk entry ni..mana lah tau berkenan..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak yah suh wife tengok DZ...belikan jer senyap senyap....

      Padam
  3. wah...akak dah berniaga...all the best kakak!

    sana sini org tgh bercakap pasal instant shawl ni kan...

    BalasPadam
  4. ramai kenkawan saya pakai shawl instant ni... saya jew belum cuba

    BalasPadam
  5. Kak. Ini kena lilit juga kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sarung then lilit tapi tak susah nak lilit sebab kain cotton tak licin just letak je & kemaskan dengan peniti ataupun brooch sebagai accessories.

      Padam
  6. Kadang2 bila tengok orang berfesyen dengan pelbagai tudung, rasa kesian la pulak dengan mereka yg kepalanya bertelanjang... tak berpeluang mereka berfesyen....

    BalasPadam