WORDLESS WEDNESDAY - DAMAI

12:24 PTG JunAina 12 Comments

You Might Also Like

12 ulasan:

  1. kalau dapat memancing kat kelong tu lagi damai !

    BalasPadam
  2. Semoga keindahan itu tidak tercemar dek kerakusan manusia.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Jun,

    Memang mendamaikan.

    BalasPadam
  4. tuan haji...

    kalau memancing kat situ mesti dapat ikan yang sangat besar tapi ikan tu tak boleh makan hanya utk di lihat sahaja...

    BalasPadam
  5. memang sangat2 indah kak cik hati tersa tertinggal kat sana...sangat teruja dengan keindahan dan kedamaiannya...

    BalasPadam
  6. kak ani...suatu hari aina nak juga merasa kedamaian 3 hari 2 malam kat situ...teringin sangat...

    BalasPadam
  7. memang mendamaikan bila lihat kebiruan laut tu.

    BalasPadam
  8. sungguh cantik dan mndamaikan...

    BalasPadam
  9. Hari ini biarlah kakak bertahu selama ini kakak tak boleh masuk bolg Aina. Hingga kakak panggil org IT kakak utk lihat still katanya Blog Aina tak boleh kakak access. Kakak boleh lihat header saja...

    Alhamdulillah entah mengapa hari ini terjah dah dapat masuk. Tak nak komen lain ini saja nak beritahu mengapa lama tak komen N3 Aina...:) Senang hati kakak...

    BalasPadam
  10. Nikmat yang tidak dapat dicuapkan dengan kata-kata Aina... Cantik kan

    BalasPadam
  11. kedamaian yang dicari pasti akak ditemui :)

    BalasPadam