Ariani Sale Lagi

3:09 PTG JunAina 8 Comments

Fast up-date.

Curi masa dalam kalut buat kerja. Asal cuti sekolah aje sale, asal sale je time cuti sekolah so kalau nak membeli tudung ARIANI tu reramai le pergi tapi masih kira mahal jugak le coz yang Rm139 tu cuma dapat Rm103 tapi semalam pergi Pak Tuan ngendeng-ngendeng dengan sales girl kat situ last dapat jugak Rm90 tapi tak beli pun coz bulan 12 hari tu dah borong 4 helai. Asal sale je beli...asal sale je beli mau botak kepala.

Membazir jugak le kiranya beli tudung mahal-mahal ini, nanti keluar fesyen baru yang kita beli mahal-mahal dah turun harga. Apapun tepuk dada tanyalah poket. Bagi Aina asal cantik kira ok je.





You Might Also Like

8 ulasan:

  1. nasib baik tak berminat sangat bab2 cam gini.. kalu dak mesti di ajaknya pegi

    BalasPadam
  2. Dulu kak Zai rajin beli tudung Ariani tapi sekarang tidak lagi...lari kat brand lain pulak,lebih murah.

    BalasPadam
  3. mak aii..punya la mahal..huhu..

    beli kat pasar malam je la. hhihi

    BalasPadam
  4. Salam kak..
    Lama menyepi..

    Huhu..sgt2 jarang shoping tudung kat ARIANI ni..
    Klu ade dinner je baru p carik tudung kat cni..
    Syokla yg suka shopping kat cni..sale dah mai :)

    BalasPadam
  5. Selaulunya yang bergaya, trendy itu akan mahal dan cepat turun harga..

    Berbanding dengan yang biasa-biasa... Tak mahal.. Harga pula agak tetap..

    Kita pakai kemana dan bila pun masih anggun...

    BalasPadam
  6. salam perkenalan dari saya buat kak Junaina..wahh peminat Ariani jugak ye..mohon share iklan Ariani jugak bole??

    BalasPadam
  7. org pempuan mmg camtu.. pantang nampak sales... ehehe

    BalasPadam
  8. Maaf, sepertinya tudungnya kurang lebar dan kurang menutup tubuh bagian atas.

    BalasPadam