Masa Mencemburui : PDMS Training

5:51 PTG JunAina 19 Comments














Bila dapat dua monitor beban kerja jugak semakin bertambah. Terpaksa tangguhkan BW kerana Aina akan berada di training room selama seminggu. Update blog juga hanya secara spontan. Tuntutan tugasan terlalu menghimpit kini. Orang lain sudah ke bulan Aina baru nak menapak dari 2D ke 3D walaupun 5 tahun lepas pernah training tetapi apabila tiada praktikal semuanya sudah semakin kabur. Macam orang buta teraba-raba nasib baik PDMS Administrator sporting!



You Might Also Like

19 ulasan:

  1. pelantar myk? or lukisan? x fhm..

    BalasPadam
  2. ape tu..

    huhu...selamat bekerja.. :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Jun

    selamat ber training..

    BalasPadam
  4. assalam aina..dulukan mana yang penting aina.
    acik cuma nak bagi gtau..acik sungguh tergoda bila tengok gambar ikan pekasam goreng tu

    BalasPadam
  5. Anies...
    Dua2 pun betul. Pelantar minyak yg di buat dalam 3D dengan menggunakan PDMS software...:)

    Tengah terkial2 belajaq!

    BalasPadam
  6. cma...

    Inilah kerja2 seharian Kak Aina. Biasa buat 2D skrg kena belajar buat 3D. Orang lain dah hafal Kak Aina baru nak terkial2.

    BalasPadam
  7. Terima Kasih atuk...:)

    Training2 tapi gaji macam tu jugak, kalau naik ciput je tapi alhamdulillah dari tak ada langsung.

    BalasPadam
  8. Melor...Ooooo itu bulat. Haippp...tutup mulut nanti cicak masuk mulut ekekeee...

    BalasPadam
  9. Acik sekarang curi masa tengah training coz lecturer tengah bagi perhatian pada org lain...hehehee...

    Pekasam puyu makan dengan pulut dan kelapa...perghhh...

    BalasPadam
  10. kalau saya, lagi lah tak tahu langsung cuma tau sebut jer 3D. huhuhu... kesibukan masa yang terhad kerana bebanan tugas. Alhamdulillah... menandakan rezeki kita masih ada

    BalasPadam
  11. Hah..cantik... deign sendiri ker tu?

    BalasPadam
  12. semoga training berjalan lancar yer...:)

    BalasPadam
  13. Hai,
    Salam kenal :)

    Selamat Bekerja!

    BalasPadam
  14. compilcated ye lukisan.. takpe.. pelan2 balaja lik kak

    BalasPadam
  15. salam..


    syukurlah...sekurang-kurangnya akak ada kerja... hehe

    BalasPadam
  16. Salam boleh tanya mana nak dapt tmpt trenning PDMS ne??? Saya Dan suami perlukannya... Harap boleh berkongsi. aimiaqilah.samad@gmail.com

    BalasPadam
  17. Aimi Aqillah boleh check dengan AVEVA. Masa ni Jun hanya pergi internal training kat office. Train by our PDMS Administrator.

    BalasPadam