Lengang : Bahagianya kalau hari-hari macam ni...

9:48 PG JunAina 11 Comments

8.00am start motor. Masuk gear...vrommmm...berdesup dari Kajang...

8.31am break kat parking Vista Tower, The Intermark, Jalan Tun Razak Kuala Lumpur.

8.35am tetttt...punch in kat opis...

Huhhh...kalau tiap-tiap hari macam ni alangkah bahagianya.


Bukan motor besar pun hanya inilah kesayangan hamba, dah 10 tahun berkidmat.


Selamat Menyambut Hari Wilayah dan selamat bercuti buat semua kengkawan. Pada yang terpaksa bekerja macam ceq ini tingkatkan kesabaran.



You Might Also Like

11 ulasan:

  1. hahaha.. kalau ari2 cm ni.. xgerakla ekonomi negara :)

    BalasPadam
  2. Kakak dulu habis sekolah silaplah Aina tak ambil lesen motor. Lagi pula kakak tak pandai naik basikal itu yg takut nak belajar naik motor. Naik kerete tak takut sebab confirm tak tumbang :)

    BalasPadam
  3. btl2..lengang je jalan hari ni, drive pun tenang saja.

    nama je pejabat kt KL, tapi keje jgk..huhu

    BalasPadam
  4. Salam,
    Selamat bertugas dalam situasi orang lain bercuti ! Balik nanti, berhati2 menunggang tu .

    BalasPadam
  5. saya tabikkkk sgt kat org yg terer naik moto!

    BalasPadam
  6. best2..lengang je klu hari coti..

    hehe..kite same kak..bukan wilayah..
    selamat bekerja.. :)

    BalasPadam
  7. slm pknalan.sgah dan follow.mga sudi jga jguk dan follow sy jga ye..he2

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Jun Aina

    selamat bekerja

    mak aiiiii
    kajang ke jtr hanya 1/2 jam

    BalasPadam
  9. Eh! kenapa Aina kena kerja juga?

    BalasPadam
  10. saya pun kerja..hehehe..

    berjasa betul motor tu kan...

    saya teringin nak bawak motor gi kerja, tapi takut lah...wife pun tak kasi

    BalasPadam
  11. lenggang ye..
    macam jalan tu aku yang punya (,")

    BalasPadam