Rumah Untuk Di Sewa Taman Taming Impian Kajang

2:04 PTG JunAina 9 Comments

Bagi yang sedang mencari-cari rumah untuk di sewa dengan harga yang berpatutan di Kajang saya ada sebuah rumah teres dua tingkat untuk di sewa di Taman Taming Impian, Kajang, Selangor. Taman ini terletak berdekatan Jenaris dan Prima Saujana, landmark paling dekat adalah Giant, Prima Saujana dan Surau Jenaris. Sekiranya anda berada berdekatan surau akan kelihatan sign board Taman Taming Impian. Persekitaran kebanyakan adalah keluarga Melayu.


Rumah ini akan kembali kosong pada November 2015 sebab penyewa sebelum ini akan berpindah ke rumah sendiri. Alhamdulillah tiga tahun penyewa ini duduk tanpa ada masalah yang timbul. Rumah ini dilengkapi dengan kitchen cabinet dan berada di dalam keadaan yang baik.


Kemasukan November 2015
Deposit 1+1, Utility Rm200 (supaya tak membebankan penyewa)

Detail :
Rm1000/month
Rumah Teres 2 Tingkat Intermediate Lot
4 bilik + 3 bilik air
Partially Furnished - With kitchen cabinet

Kemudahan :
Berdekatan Giant, Tesco,  Speedmart99, Kamdar, Surau
Sek Keb Kantan Permai & Sek Men Saujana Impian
Berdekatan  Bandar Baru Bangi, Semenyih, Seri Kembangan, Serdang, Putrajaya, UKM, UPM, UNITEN 15-20 minit.

Kemudahan Jalan :-
- SILK, LEKAS Highways
- Cheras-Kajang Highway
- PLUS Highway

Alhamdulillah rumah ini sudah ada penyewanya.






You Might Also Like

9 ulasan:

  1. alaa....jauh dari SA...rasa nak pindah gak dan nak sewa apartment je...

    BalasPadam
  2. Kalau jual berapa market price sekarang kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Market price sekarang dalam Rm480k DZ...dah nak masuk 3 tahun akak beli.

      Padam
  3. sy da screenshot entry ni n forward kat adik. dia tgh cari rumah area bangi / kajang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau orang Melayu duduk lagi senang cuma lepas penyewa keluar akak nak cat serta baiki kot2 mana ada yg rosak. Kitchen cabinet mungkin kena baiki table top sebab yang asal guna kayu.

      Padam
  4. hope jumpe penyewa baru yg ok kak.... susah nak cari yg betul2 ikhlas jaga rumah sewa mcm rumah sendiri kan...

    BalasPadam
  5. Kalau ada org yg tengah mencari rumah, sure suka depa ni Aina..... Rate sewa rumah sekarang ni , rata rata mmg 1k sebulan kan ....
    Setakat yg kerja biasa biasa, mesti tak mampu nak menyewa rumah teres ni....

    BalasPadam
  6. masih ada lg ke rumah nie kak?

    BalasPadam
  7. 0193844247 berminat. Hubungi sy segera.

    BalasPadam