Promosi AirAsia : Tempat Duduk Percuma

1:50 PTG JunAina 5 Comments

Perghhh...korang nak terbang-terbang tak? Terbang tinggi-tinggi sampai pucuk awan.
Kalau nak peluangnya telah tiba kini. Cepat-cepat grab okeh.
Tak lama malam ni start pukul 12 tengah malam.
Make sure you all on lappy dan bersedia di laman serba merah tu ye.
Paling menarik yuran lapangan terbang cuma Rm26!

Peringatan : Promosi ini hanya untuk domestik sahaja yakni perjalanan yang tak memerlukan passport.
Kalau rasa-rasa nak pergi bercuti ke Langkawi free tu cepat-cepatlah booking.
Kot-kot nak merasa dinginnya Kundasang pun boleh.
Nak makan kerpok lekor bebanyak kat Kuala Terengganu sambil nikmati pantai nan indah ada juga.
Tak pun jom main-main dengan replika kucing yang besar di Bandaraya Kuching.
Sandakan makan seafood agaknya best tak?

Jenuh nak memilih. Tepuk dada tanyalah poket.
Jangan nanti bila dah nak terbang tinggi-tinggi poket dah bocor.
Tempahan bermula : 18hb-23hb September 2012
Penerbangan untuk : 1hb April - 30 September 2013
Tempah sekarang dan masih sempat simpan duit untuk terbang tinggi-tinggi rasanya.

Untuk maklumat lanjut korang klik-klik jelah airasia.com.


You Might Also Like

5 ulasan:

  1. Kakcik belum ada rancangan untuk terbang pada tahun depan...

    BalasPadam
  2. Terpaksa tutup mata dulu utk mana-mana offer sekarang nih. Yang nak tuju bulan April tahun tu nak fokus dulu. Banyak RM nya tuhhh...

    Tapi kalu ada geng ke Kundasang, nak la juga.

    BalasPadam
  3. Kakak rasa ramai yg duduk depan lappy dan ada juga yg dok kena tunggu bilik stand-by AA yg susah benar nak masuk tu...

    Nasiblah siapa yg bertuah..

    BalasPadam
  4. Nak juga tp bln Dec.ke Langkawi..kena.alert dgn promosi di website AirAsia selalu lah ye...

    BalasPadam
  5. teringin sangat nak booking tetapi jadual cuti anak-anak tk selari..

    BalasPadam