Mood Menulis Merudum

12:06 PTG JunAina 10 Comments

Seminggu agaknya tanpa entri.

Malas. Tak ada idea. Juga mood yang semakin merudum. Sebab?

Pengunjung tak ramai.

Yang komen pun tak ada.

Frust.

Sebab lagi.

Tak reti nak menulis, kalau menulis pun macam tak menarik padahal memang tak menarik pun.

Lagi.

Tak ada masa nak jawab komen kecuali yang dalam bentuk soalan akan cuba di jawab. Biasanya kalau dah publish tu memang confirm dah baca. Blogwalking memang selalu curi-curi masa buat mungkin tak cukup untuk bawa orang lain datang ke blog sendiri.

Pas tu nak buat apa?

Biarlah blog bersawang sementara nak cari idea yang bagus atau...

Pergi krusus penulisan...dak pun...

Banyakkan membaca...

Entahlah...

Jangan sampai terpaksa tutup blog sudah takut-takut kena kick dari geng Kite-Kite Aje coz dah tak ada blog!

Salam ukhwah buat semua.

Mood = tak ada mood. Baru balik dari Perlis ziarah nenek yang sedang uzur.


tok, mak, empat generasi
 Empat generasi.


Me & my girl. Di penghujung harinya ada air mata yang harus diseka tetapi anak tetap bersahaja.


You Might Also Like

10 ulasan:

  1. jgn putus asa berblog..teruskan je.:)
    salam kenal..singgah follow awak..

    BalasPadam
  2. Jgn la merajuk RS.memang jeleskan tengok n3 orang dgn komen yg berpuluh-puluh. Sama la cam saya..10 n3,cuma 2 3 komen jer. Its ok..siapa tahu ,satu hari nanti kita lebih pupolar dari Ben Ashari..teruskan menulis..saya sudi membacanya...chaiyok!

    BalasPadam
  3. jauh tu kg perlis...
    dapat lihat dgn mata sendiri mmg puas dan lega...
    moga neneknya dipanjangkan umur...

    BalasPadam
  4. dah besar panjang anak dara mak tuu yee.. ehhheeEE

    BalasPadam
  5. kadang kala kita mmg kekeringan idea..its normal..

    dont worry, takde kena kick out dari FB Kita2 Aje tu..ekekekeke..

    BalasPadam
  6. Salam,
    Dapat difahami rasa hati tu .. tapi tak perlu susah hati atau rasa tertekan....Releks dan kita buat setakat yang kita mampu ! Apapun ukhwah yang sudah terjalin antara kita dipelihara malahan disuburkan.

    BalasPadam
  7. samalah kita june.. sebab2 tu pun lebih kurang gak..

    saya lebih kepada kurang rajinn.. dan takde idea.. huhuu..
    dah tak cekap macam dulu lagi menulih..

    BalasPadam
  8. Ada waktunya bagaikan ada hambatan masa membuat bagaikan tidak berkecukupan masa. Tak apa Jun sesekali bagi blog rehat...

    BalasPadam
  9. Tak apa ..... tulis ja.... tak ada org baca. Kita baca sorang2 ......

    Ca akan tolong baca tiap kali entry ...kkk

    BalasPadam
  10. Ini anak dara yg dok d kg tuh yea? Nak kasi lepas mood x besh, cer dok lelepak tepi pantai n kosongkan minda japs. Nikmati deru ombak n suasana keliling.. Pastuh tgk mood ok mari laa x mari.. Heheheheh

    BalasPadam