Fast Update Cerita Panjang Yang Tertangguh

3:03 PTG JunAina 14 Comments


Masa masih mencemburui. Saya masih sedang cuba untuk sesuaikan diri dengan keadaan sekeliling, saya gembira di sini tetapi sebagai orang baru saya masih perlu menjaga kata bicara serta perbuatan agar tidak menongkah arus. Walaupun saya sangat selesa dengan mereka saya masih perlu menghormati persekitaran yang ada. Saya tidak berselindung dengan lakonan, saya tetap menjadi diri yang sebenar dimata mereka.


Banyak yang nak di cerita terlalu banyak yang hendak dikongsi tetapi semua tersekat buat ketika ini. BW juga sangat terhad. Rindu nak baca celoteh kawan-kawan. Apapun persiapan raya anak-anak dah beres sejak dua menjak ini dah tak larat nak jalan-jalan di bulan puasa jadinya sebelum puasa setiap tahun mak akan siapkan baju anak-anak di bulan Syaaban.



Berselfie sebelum memulakan perjalanan shopping raya tahun ini, anak-anak buat pilihan sendiri. Rindunya masa depa kecik yang hanya pakai apa sahaja yang mak belikan.







You Might Also Like

14 ulasan:

  1. Oh... lupa kakak Aina dah ada di tempat baru kan.. oklah janji selesa dan kakak percaya Aina mudah bergaul dgn siapa juga.

    Anak-anak dah besar memang mereka pilih kita bayar Aina. Tak ada lagi beli atas kehendak kita dah..

    BalasPadam
  2. Senang laa dah siap sedia.. tak de laa penat2 nak shopping masa bulan pose..:)

    BalasPadam
  3. Senang bila dah prepare baju raya ni awal2 kan Jun..
    Bila dah dewasa macam tu lah .. semua pilihan dibuat sendiri..

    BalasPadam
  4. selamat menyambut Ramadan Karem....

    BalasPadam
  5. Saya akan igt pesanan akak tu....Maka saya & wife akan belikan baju2 raya ni puas2, masa anak2 masih kecik ni...so that mereka pakai aja apa yg kami pilihkan...hahahhaa

    BalasPadam
  6. Takut rsanya bila ank da mmbesar gini..huhuhu...bak kata akak le...smua depa dok pilih...aduhhh...bikin poket rabak tu...time ank kcik ni...bg je camne pun...suka dah diaorng kan...

    BalasPadam
  7. Syukurlah Aina gembira... :)

    BalasPadam
  8. pilihan kita dah tak kena dimata gen Y ni aina...
    apo nak buek, heee

    BalasPadam
  9. dah start shopping raya? hamboih!

    BalasPadam
  10. Bagus kak buay persiapan awal2.. tak dak kalut nanti.. =D

    BalasPadam
  11. hai kak .. ^_^ harap2 semua nya ok2 ja d tempat baru .... dah siap shopping ye kak ^_^

    BalasPadam
  12. Tak apa..kami faham...perlahan-lahan...Permulaan yg bagus nampaknya ditempat baru....Bagusnya dah siap persiapan utk anak lebaran nnt...

    BalasPadam
  13. Salam singgah. http://www.irrayyan.com/
    :)

    BalasPadam