Roti Bakar Telur Paling Best di Jitra

1:44 PTG JunAina 23 Comments



Roti bengali yang di potong agak tebal, di bakar kemudian telur goyang diletakkan di atas diserikan dengan mayonis, lada putih dan sedikit kicap. Kelainan yang membuatkan saya jatuh cinta pandang pertama. Harus balik kampung gigih pi sarapan di Jitra.Yummeh...kalau nak makan kena pi Jitra gerai dekat area stesyen bas.



You Might Also Like

23 ulasan:

  1. nampak sangat-sanagt menyelerakan. berapa roti telur tu

    BalasPadam
  2. kalau cuba buat sendiri kat rumah mesti tak sama jadiknya kan!??

    BalasPadam
  3. mcam sedap je..buat sndiri boleh ni kot..

    BalasPadam
  4. alaaa juah nyerrrr T______________T

    BalasPadam
  5. tgk pun dh tau sedap.... alahai

    BalasPadam
  6. tak lama lagi sure jadi hit roti ni..

    BalasPadam
  7. Lelehan mayo tak tahan tu! Mna la nk dpt roti tebal gini nak buat...tp nak try gak lah....mcm sedap je...nk p mkn jauh bebenor!

    BalasPadam
  8. alamak terliur lah petang2 camni
    buat sendiri pun boleh kan?
    tp susah nak cari roti 'bantal' tu

    BalasPadam
  9. humang aih!! camni confirm sedap! nak buat lah...hahaha

    BalasPadam
  10. telan air liur plak saya tgk.. nampak sedap

    BalasPadam
  11. Roti benggali..kalau tukar roti gardenia sesap gak kot

    BalasPadam
  12. pergghhh..nampak sedap weyh..alamak rasa lapar lah pulak..jauh pulak tu jitra..

    BalasPadam
  13. bnyak pulak dia longgok lada sulah tu..ok ke ?.anyway nanti nk try one day.he he

    BalasPadam
  14. hebat sungguh..tak banyak sangat ladanya tuu..

    BalasPadam
  15. Sekali imbas sy ingt pisang tadi.haha.

    BalasPadam
  16. memang buat kite lapar kak.. hihi

    BalasPadam
  17. nie orang panggil roti john kan kak..sedapnyaaaaaaa....

    BalasPadam
  18. Mak aiiii..special betul ni roti bakar ye..

    BalasPadam