Happy Birthday Syed Junior

9:27 PG JunAina 25 Comments

Isnin.
2hb Januari 2012

Hari tersebut genaplah umur permata hati Aina yang bungsu 8 tahun. Meraikan birthday Syed Mohamad Hikram bin Syed Hussin hanya di KFC. Kemudian berjimba di Pusat Hiburan Keluarga di Metro Point, Kajang. Abah pula ada urusan di Bandar Pusat Jengka. Mama berfoya-foya sakan dengan anak-anak tanpa sekatan atau jeling-jeling paku dari abah bermakna juga tiada pantang larang dan peraturan yang perlu dipatuhi. Yeeeyyyy...

Birthday boy paling happy coz mama bagi peluang bergumbira dengan bermain bermacam-macam game kat situ. Memang layan habis. Sampaikan mama ajak balik pun dibuat tak layannya. Lepas puas menghabiskan duit mama kat situ kami anak beranak jalan-jalan makan ais krim pula.


Masuk je kereta Syed Junior tanya. 'Mama mana kek adik?'.
Hah!!!! Dah habiskan duit mama tadi tanya kek lagi?
Bagi dia tanpa potong kek bukanlah sambutan harijadi. Mama terpaksa juga masuk ke Pekan Kajang demi Hikram (ayat terpaksa itu bukanlah bermaksud terpaksa beli kek tetapi lebih kepada terpaksa mengadap jem dalam pekan).



Kenapa panggil dia Syed Junior? Kerana rupanya memang photocopy muka bapak dia dan harap inilah Syed yang terakhir yang di binkan atas nama bapaknya Syed Hussin...hahahaaa...









Akhirnya berpuas hati kerana dapat kek. Bukanlah kek dari Secret Recepie pun cuma kek dari New Zealand Cake House sahaja tetapi itu sudah cukup menggembirakan budak manja ini. Paling penting ingatan mama buat kamu. LUV U ALL SO MUCH!


You Might Also Like

25 ulasan:

  1. happy birthday syed muhammad hikram~jadi budak baik!

    BalasPadam
  2. betoiler kalau takder kek cam tak sambut besdaykan... happy birthday anak mama yang paling bongsu... moga jadi anak soleh ok...

    BalasPadam
  3. alhamdulillah....
    selamat hari lahir syed junior...

    BalasPadam
  4. hepi besday syed junior..hehehe

    BalasPadam
  5. selamat hari lahir SJ
    semoga menjadi anak yang baik

    BalasPadam
  6. terima kasih entry ini, betul tu, kalau kita yakin, suatu hari kita was was, ah betul perasaan tu, jadi masa kita yakin teruskan, bila was was kita berilah alasan yang baik kan?

    BalasPadam
  7. Happy birthday Syed Junior. Semoga menjadi anak yang soleh. :)

    BalasPadam
  8. Hepi birthday Syed Junior. Semoga gembira selalu yer.

    BalasPadam
  9. kalau ada rezeki anak tu apa salahnya kan..hihi..

    seronoknya ada anak :)

    BalasPadam
  10. kalau ada rezeki anak tu apa salahnya kan..hihi..

    seronoknya ada anak :)

    BalasPadam
  11. sama la jugak mcm anak2 ain tu..mesti nak kek jugak kalau nak sambut besday...

    nnpk sedap jer kek tuu...

    BalasPadam
  12. happy birthday syed junior.. hehe.. budak budak punye birthday mesti la kene ada kek..

    BalasPadam
  13. happy birthday to him! wahhh sedapnyeeee kek :D

    BalasPadam
  14. selamat ulang tahun budak manja..
    heheheh..:)

    BalasPadam
  15. comelnya syed ni..;)

    selamat hari lahir buat dia ye kak!

    BalasPadam
  16. asalam ...salam kenal ... happy birthday buat syed junior ... saya new bie .. dah jadik follower ...sudilah kiranya menjadik follower saya ...tq.

    BalasPadam
  17. hensem syed junior ni, kenalah ada syed junior II , III dan seterusnya aina...

    BalasPadam
  18. happy birthday...
    bla senyum, sejibik cm kazen sy

    BalasPadam
  19. Selamat Ulangtahun Kelahiran HIKRAM! Moga menjadi anak yang cemerlang dan terus suksess!~

    Sebenarnya Kak Azie tengok, HIKRAM banyak ikut muka mama dia.

    Dan dia memang manja!

    BalasPadam
  20. Terima Kasih buat semua untie, uncle dan kakak2 yang sudi wish birthday utk Hikram. Insyaallah semoga Hikram akan jadi anak yg baik.

    BalasPadam
  21. Selamat Hari Lahir Syed Muhammad Ikram...Semoga cemerlang dunia dan akhirat...

    BalasPadam
  22. Salam Ziarah,

    Baru pertama kali kesini,
    Salam perkenalan dan auntie nak mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir kpd anak bungsu you, Syed Muhammad.

    BalasPadam
  23. Happy birthday buat syed junior.

    BalasPadam