Jiwa Kacau

4:02 PTG JunAina 15 Comments

Hari ini nikmat sihat sedikit ditarik oleh Allah (s.w.t), tekak terasa perit, air hidung dah meleleh-leleh dan badan mula terasa panas. Sekejap lagi nak ke klinik berjumpa doktor, kalau dapat nak minta mc sekali. Terasa semakin berkurangan kudratnya.

Termanggu juga memikirkan benda ini. Kalau tidak memikirkan tanggungjawab yang ada mau jugak reply email bos ni. Boleh juga memenuhkan tabung yang semakin hari semakin menyusut. Lagipun hanya setahun tak berbaloi nak mengangkut semua anak ke sana. Pak Tuan tentunya tiada masalah kerana mulai bulan hadapan dia akan mula bersara. Bawa dia jadi baby sitter! Hehhehhhh...agaknya mau terbalik rumah.





You Might Also Like

15 ulasan:

  1. Ok gak tu... anak2 pun dah agak beso kan? :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Jun

    moga cepat sihat

    BalasPadam
  3. jiwa kacau tu kdg-kdg menganggu, kan.

    BalasPadam
  4. perghhh..pi qatar tue....mantap arr vacancy nie..msti yg terbaek je dpt apply kan

    BalasPadam
  5. tak sihat ke kak?
    semoga cepat sembuh ye..

    BalasPadam
  6. Kak Cik...kalau dapat terasa jugak nak pegi tu tapi kelayakan tu tak ada....hhehehee...

    BalasPadam
  7. KCE....sangat2 mengganggu. Tak senang duduk dah Aina ni. Kalaulah dapat pergi mesti best tp kalau pergi sorg memang sesangat tak best.

    BalasPadam
  8. Cikgu Ma...
    Ce teke...ce teke kak aina kerja apa tapi yg pasti tak ada pyn dlm list tu....hahahaa...

    BalasPadam
  9. Anies...
    hari ini pun still sok sek sok sek lagi...

    BalasPadam
  10. Shahrom...
    Hajat dihati nak apply je tapi hajat tinggal hajat pasai tak layak...hehehee...

    BalasPadam
  11. Thanks cma...tak sihat pun still kena kerja. Semalam mc hari ini kerja tapi mc dok rumah lagi banyak kerja.

    BalasPadam
  12. wahhh dapat offer keje di luar negara.. mmg besttttt tu

    BalasPadam