Duit Raya Nuffnang

9:00 PG JunAina 13 Comments


Saya sudah berniat tahun lepas kiranya ada rezeki saya nak cashout pendapatan Nuffnang untuk jadikan duit raya tahun 2014. Alhamdulillah walaupun sedikit saya tetap cashout juga untuk memenuhi hajat tersebut. Terima kasih Nuffnang kerana terus memberi kepercayaan kepada blog Rider Sejati walapun UV tidak sehebat blog-blog terkenal lain.


Awal puasa 3 CPUV yang ada telah credited jadi saya dengan senang hatinya cashkan pendapatan Nuffnang. Tak banyak tetapi itulah rezeki saya dan insyaallah akan jadi rezeki anak-anak yang datang beraya di rumah nanti.



Dah kosong semuanya, pelan-pelan kumpul balik tapi tak tahulah biila cashout lagi. Harap Nuffnang akan bagi banyak lagi iklan selepas ini.




Semalam buka Nuffnang kononnya nak tengok visitor tiba-tiba nampak satu CPUV iklan. Alhamdulillah ada jugak Nuffnang bagi setelah hampir dua minggu tak ada iklan. Terima kasih Nuffnang. Nanti boleh cashout lagi. 



You Might Also Like

13 ulasan:

  1. oklah cash out dapat beli baju raya atau bg duit raya kan...heheh

    BalasPadam
  2. bestnya. saya ni belum cukup lagi untuk cash out.

    BalasPadam
  3. Alhamduillah Aina.. duit yg terkumpul dpt diagih kepada ramai..

    BalasPadam
  4. selamat cashout kak
    hepi klo dpt cash out kan
    alhamdulillah..moga lebih byk cpuv diberi utk blog kita

    BalasPadam
  5. Menarik juga duit hasil nuffnang buat duit raya... nak cash out jugak la utk raya tahun depan... eh, lambat lagi tu... ekekkek

    BalasPadam
  6. tahniah..rajin lagi tulis na.

    BalasPadam
  7. Syukur alhamdulillah rezeki ;)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. rezeki kak.. Saya tak pernah lagi cash out kan nuffnang...

    BalasPadam
  9. boleh dtg rmh..nnti boleh dpt duit raya Nufnang..ngeee

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah.. moga bertambah2 rezeki akak lagi lepas nie..=D

    BalasPadam
  11. yeayy boleh lah datang beraya rumah akak.. mudah2an saya dapat duit raya dari cashout ni hehehe :D

    BalasPadam