Gambar Raya Siri 2014 Tidak Sempurna Tapi kami Gembira

10:11 PG JunAina 25 Comments


Gambar raya yang sedikit formal bersama anak-anak. Walaupun tanpa suami dan anak-anak tanpa ayah kami tetap beraya seperti orang lain. Kehidupan tidak akan terhenti dengan meratapi apa yang tak mampu kita miliki. Nikmat hari raya tetap kami tempuhi dengan seriibu kesyukuran.









Lepas puas bergaya secara sopan gambar happy-happy tetap nak jugak cuma tak mampu nak melimpat bintang dalam busana tradisional ini.


You Might Also Like

25 ulasan:

  1. Sedikit Sedih dlam ayat2 RS tu..apa pun Semoga RS dikurniakna kesabaran dihari Raya yg mulia ini yer...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI RS...MAAF ZAHIR BATIN...

    BalasPadam
  2. Rasanya belum terlambat nak bagi ucapan SELAMAT HARI RAYA untuk JunAina dan anak-anak..

    BalasPadam
  3. sedih la plak kak ...semoga hidup akak dan anak2 dirahmati ...

    BalasPadam
  4. singgah.
    Selamat hari raya.

    BalasPadam
  5. Biru dan hijau..tapi nampak muka agak penat, maklumlah berjalan jauh kan, memandu sorang-sorang pulak tu. Selamat hari raya maaf zahir bathin dik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang penat Che Mid sebabnya memandu 11 jam utk sampai ke Perlis, esoknya sibuk persiapan ketupatnya dan malam raya tu saya tak tidur langsung layankan anak buah (anak yatim) yang nak beli baju raya di Bazar Raya Stadium Alor Star. Selepas sibuk kemas rumah iron baju pukul 2.45 anak buah start motor nak pergi sebab kesian Aina bawaklah dia, abang dan kakak dia ke Alor Star tapi sangat berbaloi sorang 4 helai t-shirt, 2 helai jeans dan sepasang kasut abang dan adik beli yang kak tak beli apa sebab semua dah ready. Pukul 6am baru sampai rumah mak baring 20 minit dah bangun sambut raya.

      Padam
  6. kalau tengok2 gambar... tak lama lagi boleh dapat menantu dah ni...

    BalasPadam
  7. Raya tetap raya kak. Kena happykan. Hehe

    BalasPadam
  8. Selamat hari raya Aina...maaf atas ketelanjuran kata ...alhamdulilah syukurlah dengan apa yang kita ada..semuga Allah akan penuhkan kekurangan yang ada..insyaallah

    BalasPadam
  9. takpe kak...yg penting di samping anak2 tersayang...itu dah cukup memadai...


    cantik2 n hensem2 anak akak.....tgk le sape mak die kan heheehehe

    BalasPadam
  10. Bila kita benar2 redho, kesempurnaan mungkin menjadi perkara kedua... :)

    BalasPadam
  11. cantik baju akak.. kain tu kembang payung.. nampak mcm mermaid plakk hehe

    BalasPadam
  12. Bila berdiri semuanya nampak Kak Hayani dah lebih tinggi dari mama. Itu mama berheels tu kalau tak lagilah mama bawah bahu aje ye... Rasa-rasa macam dah boelh kongsi baju aje hihi.. Sekejap mereka dah lebih tinggi kan Aina.

    BalasPadam
  13. Raya tetap datang walau pasti ada gembira...ada sedih..

    BalasPadam
  14. salam aidilfitri kak.. :) lambat pulak wish .. lama xdtg sini sebab saya lama x aktif kak... comel baju kak.. 11 jam kak drive fuh lama tu.. saya hri tu mujoq la amek cuti awai kak ,, 4 hari sebelom raya dah balik Perelih .. alhamdulillah bertolak pukoi 7 pagi pkoi 12 dok da kat kedah dah.. ^_^

    BalasPadam
  15. Kenapa Pak Tuan tak ikut balik kak?
    Takpa..raya haji boleh ajak Pak Tuan balik Perlis...:)

    BalasPadam
  16. takperlah berjauhan kalau sudah berkompromi begitu.tak guna nak paksa jugak kan kalau hatinya tak hepi ...apapun kesedihan semnetara jerkan ..yg penting anak2 nampaknya hepi dikampung..

    BalasPadam
  17. Alah bisa tegal biasa kan? Yang penting ceria!

    BalasPadam
  18. selamat hari raya. salam singah sekejap..

    BalasPadam
  19. Selamat hari raya untuk akak sekeluarga....

    BalasPadam
  20. Selamat Hari Raya kak..
    Takpe raya Haji ada, sure lebih meriah :D

    BalasPadam
  21. mana pak tuan nyer gambar takde kak?
    cantik baju raya akak ngn kain yg alun2 gitu...

    BalasPadam
  22. Yang penting happy kak! Selamat hari raya :)

    BalasPadam
  23. yang penting ada anak-anak disisi......

    BalasPadam
  24. Tetap bergembira dan smeoga selalu bahagia.

    BalasPadam