Dazzling Masquerade Gala Ball

3:17 PTG JunAina 11 Comments

Sebulan yang lepas mendapat jemputan ke majlis ini. Khamis lepas kad jemputan selamat tiba. Setelah dua tahun tanpa khabar tahun ini ia kembali. Menerima jemputan seadanya tetapi temanya yang membuatkan kerisauan tahap melampau.

Inilah kad jemputan yang tiba pada Khamis lepas. Ranhill Worley Annual Dinner 2011. Jawapan ya telah di beri. Sekarang pening memikirkan apa yang perlu di pakai supaya tidak keluar tema. Mask tidak menjadi masalah kerana akan disediakan oleh penyelaras. Masalahnya Dress Code: FORMAL WEAR, BLACK TIE, EVENING GOWN. Alahai...mana nak cari evening gown ni... macam tak seswai jerk...


 Inilah dia jemputan khas buat tuan punya diri dan pasangan tetapi pasangan pula ada agenda lain pada hari yang sama dan tidak dapat menemani. Lagi satu hal...rasa segan pulak nak bersendirian melintasi red carpet...cewahhhh....


Ini pula artis-artis jemputan yang bakal memeriahkan majlis. Ini kali kedua Anuar Zain di jemput dalam majlis sebegini. Anita Sarawak juga antara artis kesukaan penyelaras tetapi tahun ini tiada pula.

 Gaya anggun dan bersopan. Cantik dan sedap mata memandang.

 Atau gaya sebegini, tampak segar dan bertenaga (sila abaikan bahagian atas).
Di gayakan dengan mask sebegini!

Inilah yang lebih menepati tema tetapi...sanggupkah aku? (Juga sila abaikan bahagian atasnya).

* Gambar hasil carian en.google.

You Might Also Like

11 ulasan:

  1. wahhh, kad yang menarik, jemputan artis2 lagi tu.. mesti majlis ni diadakan dengan penuh gilang gemilang kan...

    BalasPadam
  2. xyahlaaaa p.. tutup aurat lagi penting dari pegi ...huhu

    dah semayang belom??
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

    BalasPadam
  3. erk.. hmmmm,army pn ada jgak wat cmni tpi pasukan perisikan je la.. :)

    kami terselamat~

    BalasPadam
  4. Kad jemputan ini mesti mahal...

    BalasPadam
  5. kaftan warna light purple...sure cantik.... ;)

    adakalanya yg simple tu lagi cantik.. :)

    BalasPadam
  6. kalau la saye sekurus baju pink itu :)

    BalasPadam
  7. cikgu...
    kadnya memang cantik gitu, majlisnya belum tentu tetapi tetamu jemputannya memang menggoda...

    BalasPadam
  8. enche L...pergi tetap pergi tetapi tutup aurat tetap tutup aurat...

    gambar yg ada sekadar hiasan. opsss...takkan le akakkkk nak pakai cam gitu...ahaksss...

    BalasPadam
  9. itulah niena bila dinner bertema2 ala2 vouge gitu...tak pegi budget memang utk kita, bila pergi kena le pulak ikut tema...

    BalasPadam
  10. WuMing...
    Kad jemputan saya tak tahu pulak berapa regenya...tp org yg menguruskannya memang berjiwa mahal...hehehee...

    BalasPadam