RWP-Annual Dinner

12:15 PTG JunAina 15 Comments

Telah berlalu event yang telah di rancang lewat 2 bulan yang lalu. Majlis gilang-gemilang telah diadakan di One World Hotel, Bandar Utama setelah dua tahun tiada dalam kalendar syarikat. Temanya Dazzling Masquerade Gala Ball seperti yang pernah ditulis kat SINI.

Sekadar berkongsi kegembiraan walaupun MALDIVES yang menjadi idaman setiap staff malam itu menjadi milik orang lain tetapi tetap berpuas hati dengan persiapan yang telah dilakukan oleh pihak penganjur yang bertungkus lumus menjayakan majlis.

Sekitar Majlis.

Menyambut para tetamu pada malam itu. Sekitar 1600 staff dan pasangan masing-masing. Ice ini juga menjadi antara tempat wajib untuk snap gambar.

Tuan punya diri. Sendirian. Masih sempat berposing diluar dewan dalam keriuhan majlis.

CEO Ranhill Worley Parson MR. Roni Adrian diarak masuk ke dewan dengan penuh bergaya sebelum berucap bagi memulakan majlis. Terpaksa memenuhi permintaan untuk  mengikut tema!

Ada berani?

Hanya ini yang saya makan malam tersebut. Juga sedikit pencuci mulut yang tak berapa nak sedap tapi habis jugak semangkuk. Rata-rata berpendapat makanan kat sini tak sesedap mana atau juga mungkin orang yang datang food testing tak tau nak merasa makanan!

 Perghhhh...terbaik! Awie dan Annuar Zain berjaya menarik perhatian penonton malam tersebut. ramai yang menunggu didepan stage samada untuk merakam nyanyian atau mengambil gambar. Persembahan Anuar Zain di jemput ke pentas 10 orang yang naik sampai tak muat pentas. Memang terbaekkk...!!! Awie mendendangkan satu lagu bonus buat semua...HUSSIN...HUSSIN...Cer cite...Cer cite...
 Shila mendendangkan lagu-lagu Inggeris. N.D Lala tunggu kat luar dewan.

 Sehebat namanya. Noryn dengan rangkaian lagu-lagu Inggeris. Saya tidak sangat memberi tumpuan kepada penggesek biola dan juga dua orang pelawak di dalam gambar di atas!


 Best dress yang bertepatan dengan tema majlis. Mak Buyong tu pun boleh menang! Best Dress Lelaki dan Wanita membawa balik wang tunai sebanyak Rm 500.00 dan bagi couple membawa balik wang tunai Rm1000. Bestnyaaaa....tapi rasanya saya tidak sanggup mengenakan baju sebegitu. Dress Code: Black Tie, Formal Dress & Evening Gown.

 Menjamu mata!
 
 Berangan-angan menjadi model. Baju Koleksi Peribadi dari Butik Hasniza.


Maldives melepas hanya ini yang saya dapat. DOOR GIFT!

You Might Also Like

15 ulasan:

  1. Adalah juga tanda mata sebagai kenang-kenangan. :)

    BalasPadam
  2. Jadilah Aina dapat door gift cantik juga. Boleh guna tiap hari. Nampak grand juga sebab boleh jemput Anuar Zain dgn Awie lagi...

    BalasPadam
  3. Best ni Annual Dinner...Kenapa makan skit sangat..

    BalasPadam
  4. Tak sedap pun makan saja sambil dengar lagu..

    BalasPadam
  5. takpe la..mana tahu tahun depan ada rezeki... ;)

    BalasPadam
  6. besh n happening nmpknyer. tp, tuan tanah jer x enjoy.maybe crowded sgt kots? or psl x dpt g Maldives? hotel 5 bintang pon mknn x sedap eks? dulu ader dinner kt situ, rasanyer ok. maybe chefnyer lain kots.

    BalasPadam
  7. alhamdulillah...berpuas hati dengan door gift kali ini. cantikkk...

    memang grand kak zakie tapi makanannya kurang kena dengan tekak aina...

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...berpuas hati dengan door gift kali ini. cantikkk...

    memang grand kak zakie tapi makanannya kurang kena dengan tekak ainA...

    BalasPadam
  9. WuMing...best tapi makanan dia kurang sedap tapi lagu2 dia memang sedap...

    BalasPadam
  10. nabilah...insyaallah.

    pegi dengan hubby selalunya dapat juga lucky draw walaupun kecil...

    BalasPadam
  11. KhaiRin...mak ngah kurang le sikit glamer ramai lagi yg glamer2 malam tuuu...

    BalasPadam
  12. lelaki ini...itulah juga antara lagu dendangan anuar zain malam tu...hampis hesteria budak RWP pada malam tersebut!

    BalasPadam
  13. akuzle...mungkin sebab terpaksa pergi sorang coz hubby ada tugasan lain tak dapat temankan tu yg tak berapa syokkk...

    mungkin masakan tak berapa kena dengan tekak...

    BalasPadam