Rabu Tanpa Kata-Biarlah Gambar Berbicara

10:17 PG JunAina 13 Comments













You Might Also Like

13 ulasan:

  1. Banyak tangan diperlukan kalau kenduri macm ini Aina. Hebat tu...

    BalasPadam
  2. ni nampak macam persiapan majlis ni aina..sibuk ye..

    BalasPadam
  3. ni nampak macam persiapan majlis ni aina..sibuk ye..

    BalasPadam
  4. Wah, siap bertuala dan berlunjur buat kerja ya, penat sungguh tu!

    Che Mid da folo..

    BalasPadam
  5. kak zakie...
    memang banyak tangan yang di perlukan tetapi alhamdulillah jiran2 ramai yang membantu. 1000 goodies bag disiapkan dari pukul 12 tengahari sehingga 12 malam.

    lain kali telur nak minta tuan rumah gantikan dengan benda lain sahaja supaya dapat prepare awal2...nak rebus telur awal takut pula tetamu dapat telur yg dah basi...

    BalasPadam
  6. Betul tu niena...siapkan goodies bagnya. letih tetapi puas.

    BalasPadam
  7. kak erna...
    persiapan majlis perkahwinan anak Pak Tuan pada 1 Oct 2011 lalu. Lepas bersilat bab goodies bag bersilat pulak bab 2 termos besar bubur kacang keesokan harinya...

    BalasPadam
  8. meriah sungguh rewang nya.

    BalasPadam
  9. terima kasih che mid coz sudi floow2 kiat ye...bertungkus lumus dari tengahari bawak kemalam memasing dah penat sangat...dah siap pack dalam plastik hitam nak dihantar ke vanue majlis le pulakkk...

    BalasPadam
  10. zue...
    memanh meriah. mak, adik2 dan jiran2 tetapi sayangnya persiapan majlis bukan untuk anak sendiri...hehehee...

    BalasPadam
  11. kak jun nak kawin ye. Tahniah.. hihihihi... jemput2 yaa

    BalasPadam
  12. cikgu...dalam kesibukan uruskan goodies bag tu ada 3 anak kak jun, agaknya kalau kak jun kawen lagi mana le nak letak abah dia org kan...heheheee...nanti kena madu pulak...

    BalasPadam