Nuffnang Sungguh Aku Kechewa

1:07 PTG JunAina 8 Comments

Nuffnang ni saja je taw.
Penat dah tunggu macam tunggu buah yang tak nak gugur.
Nantilah kita nak ambik galah jolok-jolok buah tu biar berdebuk jatuh.
Puas hati ceq...

Seronok nengok dan dengar sana sinun dapat BE.
Hyeeee...Cik Nuffnang bila nak bagi BE kat saya ni?
Hurmmmm...mood sedey gila...hahhaaaa...

Bukan apa jelez gak dengan kawan-kawan yang dok tayang-tayang BE depa tu...
Nak jugak merasa BE tu bertenggek kat Rider Sejati ni...
Kalau dah bertenggek tu bertenggek le lelama sikit ye Cik Nuffnang...
Ceq rela je tunggu.
Pas tu boleh le ceq tayang-tayang BE ceq kat sini pulak...
Boleh xsyen...ahahhaaaa...

Bukan apa dok tengok ramai yang dapat BE.
Belajar juga tip-tip yang depa bagi...
Amalkan jugak kat Rider Sejati ni...
Mungkin belum ada rejeki kots...

Hyeeeee...Cik Nuffnang dengarkanlah rayuan ku ini...
Dengarlah jeritan batinku...
Cik Nuffnang dah baik hati dengan blog-blog lain baiklah hati sekali dengan blog Rider Sejati ni...


You Might Also Like

8 ulasan:

  1. assalam Aina..acik dah dengar rayuan aina..sure nuffnang pun sama

    BalasPadam
  2. percaya tak?
    ayu ada tebus rm 130.smpai skrg xdpt2 check. 2tahun ayu xchasout tauuu..skrg tak kisah langsung dgn nuffnang..

    BalasPadam
  3. saya lagilah..hapa pun tarak..sebab iklan pun tak letak! ekekekeke

    BalasPadam
  4. Kak Azie pernah claim sekali jer. Pastu macam slow jer nak naik. Huhh pastu dah malas nak kisah dah...

    BalasPadam
  5. salam ziarah n terus polow...

    ee sabar yer.. tapi nak gak tanya.. apa mende BE tu yer?

    BalasPadam
  6. Waka...waka....lom penah dpt ke...? Tak caya lah.....

    BalasPadam
  7. salam kenal....
    hehehe..sabar yek..mesti ada tu...

    BalasPadam
  8. insyaALLAH nuffnang dengaq kot..hihi
    saya pon tak penah dapt BE;(
    huhu..sedey giler

    BalasPadam