Fitting Room?

10:00 PG JunAina 10 Comments


Fitting room Ho chin Minh City

Hambik! Pilih-pilih seluar dah berkenan. Nak jugak try dulu, pusing kiri pusing kanan kedai nan sekangkang kera langsung tak ada ruang. Haishhh...cam ner nih. Beli ke tak. Amoi tu pandang-pandang. Angkat seluar tanya. Fitting room? Slumber je dia tarik sehelai kain sangut kiri sangkut kanan. Mak haiiii...deng!

Risau aku. Sib baik yang dok try tu jantan tapi makin risau dibuatnya amoi berpeha putih melepak tu celapak masuk mau aku pengsan!

Saigon Square, Ho Chin Minh City, Vietnam.


You Might Also Like

10 ulasan:

  1. kah..kah..kah.. jadi juger mereka meniaga kan...

    BalasPadam
  2. Pernah jadi macam tu masa kak Zai nak beli jubah kat PKNS.

    BalasPadam
  3. kak dah sampai hcmc ye.?? best kan.. mcm nak pi lagi jer..

    anyway tabik la kat engineer sorang nih..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Aina

    Saigon Square kan moden sikit...!!!!!!

    BalasPadam
  5. eh, kat sana gitu erk..
    heheh, igtkn suke2 aje td..
    ngeri gak tu, dibuatnyer terlucut kain tu.. haru!!!

    BalasPadam
  6. Kalau den pun tak maw....ahakz....sogan...

    BalasPadam
  7. Hahahaha..takpe, pakai spender kan..:P

    BalasPadam
  8. Hello Jun, I was at Makcikkantin's pondok nak check out noticed your interesting callsign, and busybody over.
    Ha ha ha, saya suka your lively sense of humour, buat saya senyum macham kerang masuk kwali.

    You living in Vietnam or on holiday?
    Anyway, have fun, and keep a song in your heart.
    Lee.
    ps, pssssst, next time bring a sarong, then can change inside it...ha ha.

    BalasPadam
  9. Ooops, uniknya fitting room depa! Hehe...

    BalasPadam