Segmen : Ucapan Selamat Hari Raya

Pagi ini agak releks almaklumlah menjelang dekat nak raya ini. Mood raya dah berkobar-kobar kerja pun di pandang sebelah mata je, bos pun dah faham so progress memang slow untuk minggu ni kerana 3 minggu lepas telah berkerja keras untuk rehat-rehat di minggu ke empat.

Jalan-jalan terjumpa Segmen : Ucapan Selamat Hari Raya oleh Bro Ahmad.



Salam kemaafan setulus hati di Aidilfitri. Andai lidah terlebih bicara, andai perbuatan terkasar menyentak rasa semoga tiada sekelumit perasaan di simpan. Buat semua keluarga, kawan-kawan dan semua rakan blogger yang sentiasa menyokong blog JuneAina.


Jom sama-sama kita meriahkan segmen Bro Ahmad.



You Might Also Like

14 ulasan:

  1. Salam syawal, terima kasih join,bro akan publish hari jumaat.

    salam kenal dan ramadan sekali,

    BalasPadam
  2. hehehe..mood raya sudah mari!!!

    BalasPadam
  3. syan2ibu...adusss...memang sudah mari pung. nak wat kerja tak der mood, nampak kuih raya, baju raya dan ketupat jer...

    BalasPadam
  4. Bagus juga kan Aina segmen ini. Meningatkan kita ramadhan kian berundur dan raya kian hampir...

    BalasPadam
  5. ya kak zakie...seronok beraya tetapi jauh di sudut hati terasa sedih lambaian ramadhan beansur pergi...

    BalasPadam
  6. Saya follow Junaina...Selamat hari raya. Teruskan menulis citer2 menarik. Pakar nk baca. Hik3

    BalasPadam
  7. selamat hari raya dari kak yatie

    datang dr blog BA

    BalasPadam
  8. i can smell almond london! selamat hari raya!

    BalasPadam
  9. selamat hari raya yaaa jun...

    BalasPadam
  10. assalam Aina..dah makin hampir..
    selamat hari nraya aina..maaf kan salah silap acik ye..

    BalasPadam
  11. selamat hari raya JunAina..!!

    semoga raya kali ni lebih meriah & bermakna... maaf zahir dan batin yek...

    BalasPadam