Ariani Sale 22-29 Dec 2011

2:13 PTG JunAina 10 Comments



Iklan tidak berbayar (tak der syer langsung).
Tadi Pak Tuan ambil kat office ajak makan buger kat Jalan Masjid India (burger SHARK kegemaran kami berdua).
Lalu kat situ tiba-tiba nampak banner ARIANI SALE.
Wahhh...macam best ja. Lagipun orang gomen dapat bonus hujung bulan. Tetiba dapat idea jahat...hahahaa...
Lepas makan ajak Pak Tuan jalan-jalan tengok tudung, memula tengok-tengok kat HAJRA pas tu jalan lagi sampai je kat ARIANI buat-buat terkejutlah nampak banner sale dan tudung dah turun harga (hahahaaa...taktik kotor betul).
Sale 50% all the store. Tak perlu member card pun. Promosi berlangsung di semua cawangan ARIANI seluruh Malaysia.

Pilih punya pilih punya pilih...4 helai jadi mangsa.
Masa bayar pandang belakang senyum-senyum. ABAH mana bonus MAMA (tepuk dahi pak tuan).


You Might Also Like

10 ulasan:

  1. nak pergi sana lah..murah sangat ke kak

    BalasPadam
  2. Kalau yang suka Ariani tu boleh le beli coz Ariani kategori mahal jugak tapi dah bagi 50% less boleh le buat kira-kira semula. Nak beli sebelum sale rasa macam terlalu membazir coz sehelai tudung pun dah beratus-ratus.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Jun

    kalau taukeh dia tahu
    diberi himbuhan nanti...he he

    Wassalam

    BalasPadam
  4. hehehe..sekali dapat rembat 4 helai... :)

    BalasPadam
  5. Ssyy.. jangan bagi tau Ayan anak bujang che mid tau yang ada sale kat ariani.. takut dia tanya sale girl tu, " tudung arowana ada sale ?"

    BalasPadam
  6. "amboi mak...4 lai sekali,bak mai selai...hehhee..ok lah tu bonus pak tuan banyak tuuu.."

    BalasPadam
  7. Assalam,

    Kalu takdak sale nak beli sehelai pun menggigil...

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/12/gathering-di-musollah-ehsan-bbb.html

    BalasPadam
  8. Salam Ziarah,

    Autie dah stop beli tudung, pakai aper yg ade ajer.
    Ariani ada selai itupun menantu yg bagi.

    BalasPadam
  9. walau tak berbayar tp leh sharing dgn kekawan kan

    BalasPadam