Kebizian dan Kebusanan.

10:13 PG JunAina 6 Comments

Maaf ya kengkawan semua, sehari dua ni tak sempat nak jenguk-jenguk mana-mana halaman pun. Halaman sendiri pun rasanya bakal bersawang sehari dua. Insyaallah ada masa Aina akan jalan-jalan...buat masa sekarang nie tengah kebizian yang sesangat dan keboringan yang melampau...coz benda kat bawah nielah...



You Might Also Like

6 ulasan:

  1. Hi JunAina, was at Iina's place nak check out noticed your very nice profile, saya tekan brake buat U turn busybody here.
    Your table looks very busy....lots of work, huh?
    Anyway, here's wishing you all the very best of the rabbit year.
    You keep a song in your heart. Best regards, Lee.
    ps, noticed you Aquarius, say pun....

    BalasPadam
  2. salam..

    biasalah...saya faham..:))

    BalasPadam
  3. thank uncle lee coz drop in here...

    memang bz dengan new job, tak ada masa untuk diri sendiri...

    BalasPadam
  4. kak zaii...aina akan jadi macam biskut sekejap ada sekejap tak ada...

    BalasPadam
  5. itulah...sibuk tetapi curik2 jugak masa ke sekamar rindu...hehehee...

    BalasPadam