Segmen senyum tak nampak gigi.

2:08 PTG JunAina 10 Comments

Macam best je baca segmen senyum tak nampak gigi kat sinarraudah so tergerak pulak hati ini nak join segmen yang di anjurkan muazatuladawiyyah coz Amy dah tag semua pengujung kat blog dia Aina pun ambik kesempatan le memeriahkan lagi segmen.

Kebetulan Aina memang jenis senyum tak suka buka mulut, ambik gambar kebanyakannya senyum tak nampak gigi dan kawan-kawan selalu bising buka le mulut tu baru nampak meriah. Kebanyakannya senyum macam paksa je tapi gambar kali ini macam best je so Aina pilih gambar ini...!!!!


Nampak sangat macam terpaksa senyum....tapi itulah senyum original tak der paksa-paksa mungkin Aina ni tak pandai senyum kot.


Alamak lupa pulak...dengan ini secara rasminya Aina TAG semua pengunjung-pengunjung blog ini untuk sama-sama memeriahkan segmen ini.

You Might Also Like

10 ulasan:

  1. salam...Dinaz ta serik singgah mana-mana halaman blogger yg sudi dtg ke halaman dinaz...'Blogging mau ikhlas'..senyum pn kena ikhlas..cayalah..mesti bole menang tu...

    jap , dinaz ada tag GA utk akak..sila tgk ya..http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-sayangku-faish.html

    BalasPadam
  2. mana akak nak cari gambar ye jun..teringin pulak kali ni nak join

    BalasPadam
  3. semoga berjaya yer...mana senyum yg ado giginya..hehe

    BalasPadam
  4. thanks sis coz sudi jawab tag amy..sangat hargainya.Good luck ok.gambar sangat sweet

    BalasPadam
  5. comey je gamabr tu..

    Jemput ke:ALL IN ONE
    klik HB dan follow

    BalasPadam
  6. salam kenalan
    saya pun ada member tag contest ni..
    tp tak terjoin lagi..ahaks

    BalasPadam
  7. ya ikhlas, suka baca coret2an kat blog kengkawan...

    k.erna...aina banyak gambar yang senyum tak nampak gigi tapi kalau jerit bukan takat gigi sampai tekak nampak...hahahaaa...

    BalasPadam
  8. thanks bunga kalau menang boleh kongsi hadiah...hehehee...

    sarah...susahlah mau cari senyum yang nampak gigi coz segan nak buka gigi jarang tak cantik tapi nasib baik masih ada gigi!

    thanks juga buat Amy coz sudi kongsi...open laks tu...hehehee...

    BalasPadam