SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH

5:38 PTG JunAina 22 Comments


Jalan-jalan makan angin tadi tiba-tiba terbaca kat halaman nurkas berkenaan 
SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH dari ABANG BEN ASHAARI, teringin pulak nak join.

Kira blogger baru jugak le, baru setahun dan baru 3 bulan kebelakangan ni aje aktif sebelum ini tak sempat dan tak pandai jugak nak berblogger. Kadang-kadang boring buat kerja sebagai selingannya rajin-rajinkan jari update blog, lebih baik le dari dok berborak kosong tanpa tujuan.

Apalagi jom ramai-ramai meriahkan segmen Abg Ben ni, sesuka hati jekan entah-entah dah layak di panggil Adik Ben hahahaaa...


Peringatan : Tawaran Sah Hanya Sehingga Malam Ini Sahaja
Jangan lepaskan peluang ni ye...

You Might Also Like

22 ulasan:

  1. hye
    salam perkenalan dari Hazmin
    saya blogger baru nak belajar
    selamat berblogging

    BLOG HAZMIN

    BalasPadam
  2. terjah dari blog abg ben dan follow awak :)

    BalasPadam
  3. terima kasih semua...semangat2...!!!

    BalasPadam
  4. thanks mucuk...kita pown dah follow awak jugak...

    hazim aina pown samer gak..baru nak belajar...

    BalasPadam
  5. bila join segment abg Ben ni...nnti abg ben tolong promote blog kita kat blog dia la yer..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    FAIRY TALES

    BalasPadam
  6. nabila...aina suka2 join tak kisah le berapa orang pun yg nak follow tapi kalau ada syukran2...heheheee...

    BalasPadam
  7. jun..kita ni taktau la sapa yg lahir dulu kan..tp kat komen saya tu awak sapa sy pia jer..bukan kak pia,so sy anggap kita ni sama umur atau awk lebih tua sikit dr saya..Ben pulak sy rasa umur dia dlm 34 thn kot..
    Apapon good luck..

    BalasPadam
  8. aina lahir tahun 75 dah 36 tahun pun...bukan apa aina suka sebut Pia, nampak lembut...
    harap tak terasa ye...

    panggil kakak tanda hormat...dan ada sesetengah org jugak tak suka di panggil kakak kalau setakat setahun dua beza umur...

    BalasPadam
  9. slm ziarah jugak..thnk krn follow..ikut jugk blog ni..all d best

    BalasPadam
  10. semoga berjaya..
    dulu saya rajin gak join BA punya segmen..hehe

    BalasPadam
  11. assalam aina,
    mcm kzue pun follower yg kurang ke 100 nape ek..sbb 1 mungkin kurang aktif..dan kurang gi blog org..sbb ke 2 x popular...

    semoga brjaya..

    BalasPadam
  12. terima kasih faztee danisha...

    sarah...saja2 cuba2...heheheee...

    terima kasih MLD...cayok..cayokk...

    BalasPadam
  13. terjah...terjah selalu ye eza ridzwan...

    k.zue...aina dah hampir setahun berblog tapi memang tak aktif, sejak akhir2 ni saja ada aura nak up date blog...

    follower memang ciput jer, jarang buat blogwalking dan akak tengok le halaman aina tak santek mcm halaman org lain...huhuhuuu...

    BalasPadam
  14. salam singgah juga dari dinaz...hepi blogging ya.

    BalasPadam
  15. baca2x dan tinggalkan jejak kat sini pula ;)

    p/s klu boleh buangla word verify kat cmmnt ni, senang sikit bl0gger nak dr0p cmnt ^^

    BalasPadam
  16. thanks dinaz...selalu2 le singgah sini.

    syuwai...dah2 aina dah buangkan. bukan apa masih terkial2 nak berblogging. tak sempat langsung nak cantik2kan blog. teringin tapi masa tak mengizinkan...

    thanks kerana tegur ya kalau tak aina tak perasan langsung...

    BalasPadam
  17. All the best ye Jun..

    p.s; klik2 ur HB

    BalasPadam