Nuffnang Hanya Untuk Blog Glamour!

9:47 PG JunAina 15 Comments



Huh! Tajuk tak boleh blah.

Apa diharap padi seberang,
Entahkan jadi entahkan tidak,
Apa diharap kasihnya orang,
Entahkan ada entahkan tidak.

Titik.

Masih belajar macam mana nak dapat BE. Faham sekejap tersepak batu dah lupa.
Banyak jugak blog yang memberi panduan dan tunjuk ajar salah satunya ini tapi kalau rajin cari banyak lagi tip-tip boleh jadikan panduan.

Tak le sentap dengan Nuffnang sampai nak buang iklan.
Biar le kat situ tak jejas blog pun.
Cuma masih mengharap kot-kot boleh tukar cek Nuffnang sebelum akhir tahun.

Dari jauh ternampak bayangan
Bila dekat sudah menghilang
Apa kah kasih bertambah sayang
Tertunggu dikau bila nak datang.



You Might Also Like

15 ulasan:

  1. Kakcik pun masih terhegeh2 untuk dapatkan perhatian Mr Nuff tu. Sudahnya - lupekanje... :(

    BalasPadam
  2. Betul tu kak cik...3 tahun dah dok tunggu...:)

    BalasPadam
  3. nufnang ni kira sikit sikit lama lama menjadi bukitlah kan?

    BalasPadam
  4. i pun kureng arif benda2 ni. cuma nak sedapkan hati, tak pe lah janji i benda i nak share n tulis. tapi kalau dapat rezeki terpijak, best gak kan.. heee

    BalasPadam
  5. kena pandai mengampu kot baru dapat..hehehe..

    BalasPadam
  6. hmm..lynn pun tak harapkan apa2 pun walau hakikatnya nak bagi lynn terima je..hehehe

    BalasPadam
  7. eh, tak la kak...nuffnang bukan tgk pada blog yg glemer...bukan jugak tgk pada followers yg ramai...

    janji akak update blog...itu je...

    dan pastikan kalau nak BE, status akak kat nuffnang adalah glitterity...
    dan rajin update survey...

    BalasPadam
  8. ada jugak iklan tuu..
    tapi jarang2 jugak tengok..entah apa jadinya..

    BalasPadam
  9. Salam Jun,

    Tak jugak, bukan pilih yang glamour
    mereka pilih kasih.
    Dia orang ada 'circle' mereka sendiri.

    Tujuan awal berblog bukan nak cari duit mereka hanya kalau $$$$ada okay,Alhamdulillah, tak de pun okay ajer..hihihihi

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Jun

    Insyaallah
    ada la.. tu nanti

    BalasPadam
  11. Sebenarnya untuk menarik perhatan nuff
    kita kena rajin ikut perkembangan dan aktiviti
    yang mereka sediakan..

    p.s. tak ada masa nak hadir jemputan nuff.. rugi juga..

    BalasPadam
  12. Wahida...wah tenkiu for your tip okes...hehehee...

    BalasPadam
  13. ema dah tak kisah sgt dah pasal iklan tu kak... skrg ema dah pasang dua2..amik hah..hehehe..satu nuffnang satu lagi adverlets..

    BalasPadam
  14. aina sama macam kak cik terpaksa lupekenje..tak bergerak..

    BalasPadam
  15. betul tu
    blog yang baru susah sikit nak dapat BE

    BalasPadam