Blog Bertukar.

4:20 PTG JunAina 12 Comments

Dulu http://juneaina.blogspot .com/
kini http://juneaina.blogspot.sg/.

Ada sesiapa tahu kenapa?
Adakah kerana Jun dah tukar nama blog atau sudah tertekan benda-benda yang tidak sepatutnya.
Kalau biar je ada masalah tak?
Tapi macam tak best jerkkan .sg tu...huhuhuuu...

Nenooo...nenooo...Bomba please...owh tidak Ambulance please nak pitam...nak pitam...

You Might Also Like

12 ulasan:

  1. Bertukar sendiri atau Aina sengaja tukar?

    BalasPadam
  2. hrumm...sy click dari blog list...

    tak ada pula keluar 'sg' kt belakang url tu...

    masih lagi juneaina.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. kenapa kenapa??? sabar eh..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Jun


    ok saya ke sana

    BalasPadam
  5. wahhh, blog akak bertukar ye?? saya plak yang konpius ni... nak folo yang mana satu dah ni??? jangan je kita hilang jejak sesama kita (",)

    BalasPadam
  6. Blog masih yang sama ya kawan2 cuma tukar Dari Mata Pena Lahirlah Sebuah Rasa kepada Rider Sejati tapi tiba2 kat atas tu dah tak ada dot com jadi dot sg. Konpius...

    BalasPadam
  7. erk..kenapakah begitu jadinya? ke temporary je?

    BalasPadam
  8. sg tu mcm singapore punye jek..
    hehe

    BalasPadam
  9. jun, kita tengok ok jek.. masih lagi .blogspot.com

    BalasPadam
  10. ciktom buka blog ni still guna .com belakangnya...tp xtau la kenapa jd camtu..

    BalasPadam
  11. dot com la aina. Entah macamana blogger boleh tersasul ke sg tu.

    BalasPadam
  12. Masalah telah selesai...buka je next day dah jadi dot com balik.

    BalasPadam