Hari Ini Saya 39 Tahun

10:24 PG JunAina 33 Comments


Setahun sahaja lagi bakal masuk 4 Series. Alhamdulillah atas rahmat Allah s.w.t yang maha luas ini. Syukur atas rezeki dan segala kemudahan yang telah diberi oleh Allah s.w.t selama ini. Segala puji-pujian buat Mu pentadbir semesta alam.


Tiada yang istimewa. Sampai sekarang saya masih menunggu ucapan selamat ulangtahun kelahiran dari 'dia'. Bersedih? Kecil hati? Tidak sama sekali sebab saya tahu 'dia' senaja hendak uji hati saya. Jadinya saya hanya buat tak tahu, mungkin 'dia' minta saya merajuk supaya dapat 'dia' pujuk.


Doa dan harapan agar dengan bertambahnya umur moga akan bertambahlah juga ketakwaan dihati saya. Hari-hari mendatang moga penuh bunga-bunga bahagia. Sejahtera hendaknya dunia dan akhirat.





Senyum itu ubat jiwa.


You Might Also Like

33 ulasan:

  1. happy birthday awak!!
    moga banyak bunga-bunga !
    di taman dan di hati!!
    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih awak! Kadang2 bunga2 ni serupa nak layuuu...ahahaha...

      Padam
  2. HAPPY BIRTHDAY kak...
    ooo birthday akk dgn suami dkt2 ya...kira bleh open table sm2 la ni ye ;-)

    BalasPadam
  3. Selamat hari lahir k.jun...semoga sentiasa mendapat keberkatan Ilahi..amin...:D

    BalasPadam
  4. selamat hari lahir kak. semoga hidup akak diberkati dan sentiasa bahagia.

    BalasPadam
  5. SELAMAT ULANGTAHUN kak.. semoga hidup bahagia bersama org2 tersayang..
    malam ni dapat lah hadiah dari "dia" tu hehehe

    BalasPadam
  6. alhamdulillah selamat hari lahir.. moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  7. Selamat hari lahir kak...Semoga sentiasa dirahmati Allah dipanjangkan umur dan sukses selalu..

    BalasPadam
  8. selamat ulang tahun kak,
    semoga sentiasa diberikan kesihatan yang berpanjangan
    dan berbahagia dengan keluarga tersayang :)

    BalasPadam
  9. selamat hari lahir... umur sekadar angka.. moga umur yang bertambah makin menguatkan kita menghadapi hari2 mendatang...

    BalasPadam
  10. Happy birthday June. .... rahmah dan keberkatan Allah sentiasa mengiringi hidupmu selalu Insyaallah. eeekkkk ... kita tua lagi lah ye pada awak ... hehehe

    BalasPadam
  11. oooo muda lagi............patut la solid molid hehehe
    HAPPY BIRTHDAY TO YOU adik manis...
    moga sehat walafiat, mewah rezeki dan bahagia di samping kluarga tercinta selamanya ya.
    amin amin ya Rabbal alamin.

    BalasPadam
  12. Happy Birthday akak..May Allah bless u always :)

    BalasPadam
  13. Selamat hari lahir... semoga murah rezeki dan sentiasa dipermudahkan segalanya

    BalasPadam
  14. Happy Birthday akak...smoga sentiasa dirahmati ALLAH..

    BalasPadam
  15. Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran Kak Aina.. Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan keluarga yang bahagia... :)

    BalasPadam
  16. Selamat hari lahir June Aina yg kekadang sy panggil kak Aina.. semoga bertambah rahmat ke atas usiamu. dan bertambah taqwa kepad yg esa.

    #Bahagia sentiasa bersama keluarga tersayang.

    BalasPadam
  17. selamat hari lahir kak jun..moga diberi kesihatan yg baik dan murah rezeki selalu

    BalasPadam
  18. Selamat hari Lahir K.Aina. Semoga pjng umo, murah rezeki, sihat selalu & slmt dr sgala2nya..amin.

    BalasPadam
  19. alahai...jgn bersedih kak....lupe tu bukan tak ingat heheeheh mcm same jek bunyinye ye kak heheheeh

    selamat hari lahir kakak cantik...lieya doakan dari kejauhan agar akak sentiasa diberi kesihatan yg baik...dilimpah rahmat dan dimurahkan rezeki oleh Allah swt...moga akak sentiasa dlm lindunganNYA...

    AMIN.....

    BalasPadam
  20. Happy birthday Aina.
    Eh... kiranya birthday Aina dgn Pak Tuan dekat aje ye
    Bolehlah celebrate together-gether...

    BalasPadam
  21. selamat hari lahir yer..moga panjang umur murah rezki...

    BalasPadam
  22. selamat hari lahir kak jun..semoga murah rezeki dan menten comey sokmo...

    BalasPadam
  23. happy birthday….semoga bahagia dunia & akhirat. amin

    BalasPadam
  24. Happy besday kak. Moga sihat dan ceria ceria selalu.

    BalasPadam
  25. Selamat hari lahir akak...semoga di anugerahkan kesihatan yang baik dan kebahagiaan berpanjangan hingga ke jannah...maaf lambat wish..semalam macam xperasan je entry ni....

    BalasPadam
  26. kak! alahai saya terlambat nak ucap birthday utk kak.. happy birthday ye kak, moga di panjang kan umur di murahkan rezeki.. dan di beri kesihatan yang baik. amin :)

    BalasPadam
  27. Selamat Hari Lahir ( Happy Belated Birthday )
    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin

    BalasPadam
  28. epy belated birthday... muda dari KA lagi ni hehehe

    BalasPadam
  29. Hepy Bezday JA.....moga bahagia hendaknya....tak pe majuk majuk ni untung nanti dapat hadiah best hehe

    BalasPadam