Jumpa Chef Adu Lagi

8:29 PG JunAina 20 Comments



Pada 8hb Febuari bertempat di Abuain Kitchen adalah pertama kali saya berkenalan dengan Chef Adu Amran. Sempat juga merasa air tangan chef hebat ini, memang sedap! Selancar mulutnya bercakap begitulah pantasnya tangan chef bergerak. Kagum.


Sekali lagi geng KKA mendapat jemputan majlis pelancaran program Chef Adu Amran melalui Abuain Kitchen dan saya dengan segera menganggukkan kepala tanda bersetuju. Tempatnya pula hanya sepelaung dari pejabat boleh memilih untuk berjalan kaki atau naik LRT ke sana. Saya ambik cuti separuh hari.



Program FRIM bersama Chef Adu, Chef Rubiah dan Chef Azli.

Tarikh 27hb Febuari 2014
Hari : Khamis
Waktu : 2-5pm
Tempat Hotel Maya
Pakaian Kasual


You Might Also Like

20 ulasan:

  1. Wah..jumpa Chef Adu la...best tu

    BalasPadam
  2. oooit syioknyer... nak ikut.. nak ikut.. tapi tuler jauhnery...

    BalasPadam
  3. Untunglah Aina dapat peluang merasa airtangannya lagi.
    Lagi best dpt jumpa kawan-kawan blogger:)

    BalasPadam
  4. seronoknya kak dpt jmpa.. kasi tapau ar nnt apa yg patut yer hehe

    BalasPadam
  5. Chef Azieazah join lagi tak kali ini?

    BalasPadam
  6. bestnya.. kem salam chef adu ek

    BalasPadam
  7. Nanti open house raya jangan boleh la jamu kami hidangan hotel pula kan....

    Tapi masak rebung tu nak jugak la...

    BalasPadam
  8. boleh share ilmu dari chef adu nanti, aina

    BalasPadam
  9. Seronok laa dpt jumpa chef adu.. dpt plak rasa air tangannya.. :)

    BalasPadam
  10. uhhuuu.... dorang war2kan kat FB eyhh... saya tak de FB.... ;( .. kirim salam semua yee..

    BalasPadam
  11. seronok jugak yer ngan program masak memasak nie..:)

    BalasPadam
  12. banyak ilmu yang dpat di sana yea....

    BalasPadam