Chef Adu Amran Punya Hal

2:35 PTG JunAina 12 Comments


 Tetap nak tayang-tayang kat sini. Korang hado? Perghhh...nasib baik yang ambik gambo tu lakik sendiri kalau tidak tak pasal-pasal timbul gossip liar...ahakssss...





Ada lagikkkkkk... Untie Rubiah Suparman. Suka tengok lakonan dia zaman dulu-dulu, sekarang aktif jadi chef. Ramah tamah orangnya dan tak kedekut ilmu. Awet muda you, rahsianya makanlah herba-herba Malaysia buat ulam.



Jangan...jangan...ahahhaaa...engko tetaplah menjadi pojaan hati wanita Se-Malaya. Kalau boleh cakap susah nak berhenti nih. Lupa pulak ini Chef Azli Razali.




You Might Also Like

12 ulasan:

  1. SA x nak ckp pasal selebriti tu semua..just nak ckp..baju akak cantik..suka corak2 macam tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Material by Kamdar, designer by Alya Batrisyia Collection (my adik lah tu).

      Padam
  2. Wah.. bergambar dengan retis ye kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesekali interframe...ahahhaa...

      Padam
  3. Yg bawah sekali tu sapa JA? Chef jugak eh!

    BalasPadam
  4. Salam JunAina..wah!Bestnya dpt brgambar dgn org famous nih!(^_^)

    BalasPadam
  5. Salam,
    Hebatnya dia... dah dua entri!
    Suka ngan Jun, ramah orgnya.
    Semlm jalan kaki ke KLcc bestnya, tak pernah buat mcm tu, mcm2 nampak dan boleh ambil gambar byk! baru tau rupanya kubur jln ampang tu dkt je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mama Ju dulu saya pemalu sangat tapi skrg sejak umor meningkat sifat tu berubah pulak. Kalau jalan2 area situ memang best banyak benda boleh explore. Saya pun suka sangat dapat jumpa Mama Ju...

      Padam
  6. Oooiittt hang pun dan jugak join depa noo... best la jumpa Kak Rubi. Dulu pernah jumpa. Alahaiii puteh gebu lemah lembut orangnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dan...dan...hotel tu dekattt sangat dengan pejabat. Betoi Kak Azie cakap lembut ja tapi ramah, bila cakap susah nak berhenti. Tak kira sapa dia layan ja...

      Padam