Gila Coklat

10:58 PG JunAina 16 Comments

Agak-agak korang dalam kategori macam Aina tak? Peminat tegar coklat termasuklah dak perempuan yang tinggal kat Perlis pun macam mama dia, suka sangat coklat. Makan coklat boleh kurangkan stress, katanya tapi kalau dah tengah marah setengah lori coklat pun belum tentu boleh hilang marah iya ke idak?

Kalau rasa nak beli coklat dengan separuh harga moh ramai-ramai kita serbu kat sini. Boleh beli coklat manyak-manyakkkkk buat stok. Hujung bulan ni cuti sekolah haruslah mama borong coklat banyak-banyak buat stok untuk dak perempuan kat Perlis nun. Nasib baik jugaklah kat Bangi pun buat sale jugak, tu yang hati mama ni bagai di garu-garu nak pergi tapi kalau Seri Kembangan tu bukan jauh sangat pun dengan Kajang boleh je nak pergi.

Acara esok shopping coklat sampai lebam, tak puas hati kat Bangi harus jugak terjah sampai Seri Kembangan. Seperti terasa kelazatan coklat tiramisu di dalam mulut!




You Might Also Like

16 ulasan:

  1. ala.. jauhlah... mia pun suka coklat juga...

    BalasPadam
  2. dekat dah ngn umah kty nie

    BalasPadam
  3. lagi sedap kalau ada yang bagi free.. hehehe.. ;)

    BalasPadam
  4. 2minggu lepas anak saya buat rombongan tadika gi kilang Beryls ni..hihihih....

    Kilang Cadbury kat Shah Alam dah lama tak buat sale...Dulu masa sale dia, mmg berbaloi baloi beli coklat Cadbury

    BalasPadam
    Balasan
    1. DZ kalau kilang cadbury buat sale lagi best!

      Padam
  5. Assalamualaikum,
    hu hu hu org bangi pun tak teruja sampai lagu tu

    BalasPadam
  6. Mesti penuh orang kat sana nanti. Agaknya ada tak yang sanggup berkampung tunggu pintu kilang bukak? :)

    BalasPadam
  7. alahai sedapny coklat! siap 50% lagi tu...mesti beli banyak2...tapi jauh la...dapat bagi support utk yang nak pergi membeli je :D

    BalasPadam
  8. Kakak sekeluarga hantu cokat juga Aina tapi sayangkan di JB tak ada offer macam inilah... kalau ada mesti kakak pun nak juga.

    BalasPadam
  9. waaa....harap2 dapat terjah besok

    BalasPadam
  10. laa...bestnya. suka coklat jugak, tapi tak makan banyak...prefer yang dark n less sweet.

    kawan chek mesti pi ni. katanya umah dekat sangat dengan kilang coklat beryls ni.

    BalasPadam
  11. Wah choclate sales......aina pun kaki choc?

    BalasPadam
  12. saya dak sangat , tp mamaD ...huuuh memang suka coklat !..takut aii tgk ..

    BalasPadam
  13. SAYA TAKLAH GILA MAKAN COKLAT, TAPI BOLEHLAH MAKAN..

    BalasPadam