Rezeki

5:20 PTG JunAina 8 Comments

Hari ini berkuat kuasa penggantungan sepenuhnya lesen merempit.
Alhamdulillah Pak Tuan sudah mula bekerja kembali setelah setahun bersara dari perkhidmatan dalam kerajaan. Bermakna sekarang pergi dan balik kerja diambil dan dihantar. Yeeeyyyyy....

Selepas keguguran emosi Aina sedikit tidak stabil hanya menggunakan komuter dari Kajang dan kemudian mengambil LRT ke tempat kerja. Masa lebih kurang sejam dari rumah sehinggalah sampai ke pejabat. Kira oklah. Menjadi masalah bila hujan. Kadang-kadang komuter mogok. Kadang-kadang terlepas satu komuter kena tunggu lagi 25 minit. Letih.

Sekarang dah boleh senyum-senyum. Walaupun tak dapat layanan queen seperti dulu, sarapan bersama, makan tengahari dilayan tetap rasa happy coz pergi kerja dan balik kerja boleh peluk ketat-ketat...ahakssss...


You Might Also Like

8 ulasan:

  1. Assalamualaikum,
    Waaaaaaa dah merempit sama2.
    Daku senyum panjang baca entri ni, boleh nampai wajah tuan empunya entri ni senyum lebar berseri2 bak bulan purnama ;)

    BalasPadam
  2. amboi Aina...best baca entry u kali ni.terserlah kehappy an nya..(ada ka perkataan ni he he )

    BalasPadam
  3. Amboi-amboi..baru je sakit keguguran.. dah naik moto ketat-ketat ya.. takpe janji hepi uols!

    BalasPadam
  4. selamat memeluk .. peluk jangan tak peluk. hehe

    BalasPadam
  5. Peluk ketat ketat? Cemana la Pak Tuan Syed nak drive nanti tu... hahahha

    BalasPadam
  6. wow....peluk ketat2....ahakz...ahakz...romantis...romantis....ahakz

    BalasPadam
  7. peluk ketat2 kak..hehehe.. lama tak merempit...

    BalasPadam
  8. amboiiiii bleh nmpk senyum tu smpi ke telinga

    BalasPadam