Segmen : Hey ! blogger asal mana?

6:09 PTG JunAina 15 Comments

Merempit petang-petang kat rumah PCL, jumpa segmen ini. Terasa nak join kot-kot boleh tambah kenalan, meramaikan kawan-kawan. Menurut tuan punya segmen ini bertujuan mengeratkan silaturrahim diantara para bloggers di seluruh negara (elok sangatlah tu kennn...). Kalau nak tau lebih lanjut sila klik-klik kat bawah ni ok.


Saya blogger asal dari Perlis, Indera Kayangan (kayangan sangatlah kennn...) tapi dah jadi pemastautin Selangor walaupun begitu Perlis tetap di hati (syahdu kejap).



You Might Also Like

15 ulasan:

  1. Bagus tu...boleh merapatkan ukhuwwah! Nak nak kalau jumpa blogee dari tempat yang sama...

    BalasPadam
  2. semoga dapat kawan yang ramai yer kak.. dapat kawan baru jgn lupa kawan lama. kekekeke

    BalasPadam
  3. Sana kita berjiran....kat sini kita cari makan , negeri yg sama plk tuh..nt kita berukhuwah lg. selamat bersegmen juga.

    BalasPadam
  4. wow..tak sangka dpt kenal blogger Perlis..Thanks sdh joined ya. I follow u

    BalasPadam
  5. sumandak sabah datang ke sini ^^
    http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html
    mind to follow me? :)

    BalasPadam
  6. hai orang perlis,
    orang selangor datang balas kunjungan.

    BalasPadam
  7. hai sis! :)
    tq join GA nina yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    BalasPadam
  8. selamat menambah kawan kak...

    BalasPadam
  9. Salam Jun,

    Semoga tercapai hasrat tuan punya segmen dan semua yang menyertainya.

    BalasPadam
  10. wahh rajinnyer mak merempit tuuu.,e HHHe

    BalasPadam
  11. Assalam,

    nanti mamawana pun nak jenguk kat situ gak... asai mana no...

    BalasPadam
  12. kalau tak boleh balik Perlis mengundi kan.. ;)

    BalasPadam
  13. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    BalasPadam