SRC Bowling Tournament 2013

7:30 PG JunAina 13 Comments


Nak lepas gian hari ini. Gian pegang bola bowling lepas 5 tahun tak pegang langsung.
Agaknya hari ni asyikkkk longkang jerlah tapi saya bunga di antara 4 kumbang dalam team kami. Mana tahu  tiba-tiba bernasib baik pulak eh taw-taw dapat 'high score female' mau saya gelak guling-guling tang tu.


Email semalam:


REMINDER!!!
Good Luck guys!! See you tomorrow!!

SUPERBOWL @ BERJAYA TIMES SQUARE
LEVEL 5, BERJAYA TIMES SQUARE
NO.1, JALAN IMBI
55100 KUALA LUMPUR



Tanpa latihan saya dengan ayunya turun berentap!



You Might Also Like

13 ulasan:

  1. dah lama tak main bowling..
    takpe.. kalah menang adat perlawanan.. yang penting semangat nak main tu.. ;)

    BalasPadam
  2. hayun jgn tak hayun,balik msti kena urut lengan ni...boh minyak banyak2.he he

    BalasPadam
  3. saya pun dah lama tak main bowling.pernah main pun tak terer jugak :D

    BalasPadam
  4. saya pun udah berkurun tak pegang bola bowling....

    BalasPadam
  5. Seumur hidup 2x je main hihi

    BalasPadam
  6. Den lagik laaa...susah nak main boling....tak terer....ahakz

    BalasPadam
  7. Mungkin jugak tu JA.... walaupun lama dah tak main tapi skill tu masih ada sekali swing je 3 kali strike hehe

    BalasPadam
  8. Berapa skor aina?

    Kalau terer tak berani saya nak ajak lawan. Kalau sekitar 100 bolehlah ... ngeee

    BalasPadam
  9. amboiiii,,bukan main lagikkkk....
    yan mmg tak pandai main bowling nihhh....

    BalasPadam
  10. amacam? dapat tak 'high score female' ????

    * thanks point out my mistake...dah dibetulkan dah...

    BalasPadam