Perempuan Melayu Ayu...Terakhir Menggayakan Tudung Saji Melayu...Terakhir

11:29 PG JunAina 17 Comments


Cuti seminggu. Balik kerja buka email. Terkujat. Asyik kena bahan je, sekali dulu kena bahan jugak kat sini.   Kali ini bukan satu department sahaja yang tengok gambar-gambar over saya tetapi satu pejabat! Malu wehhh depa dok park dalam drive yang boleh syer satu pejabat (cepat-cepat saya cut semua gambar-gambar over saya dari official cameraman). Depa semua dok berebut-rebut tengok gambar Majlis Raya 2013 anjuran tempat kerja sayalah (nantilah saya update entri walaupun dah basi).




Model Perempuan Melayu Ayu...Terakhir...cewahhhh...



Menggayakan Tudung Saji Melayu...Terakhir. Korang ada?



Bunga nan sekuntum di antara kumbang yang berterbangan, seekor lagi kumbang entah terbang ke mana. Dua ekor kumbang lagi dah terbang ke pejabat lain sebab dapat tawaran lagi best. Rasa diri begitu berharga bila bekerja dengan lelaki-lelaki sporting seperti mereka. Tak lokek ilmu, tak kering gusi melayan kerenah tapi dalam keadaan tertentu akan jadi bahan mereka dan dalam keadaan tertentu juga depa akan gunakan bunga nan sekuntum cukup-cukup sedangkan depa terima je. Apa pun saya tetap sangat enjoy kerja dengan depa. Tengs geng!



You Might Also Like

17 ulasan:

  1. macam sy juga. sy sorang je staff disni. bos 10 lelaki 2 perempuan. tp kalau yang lelaki je dtng, hnya sy sorang ppuan.. :)

    BalasPadam
  2. hihii mmg ayu ni.. siap ada tudung saji :-)

    BalasPadam
  3. kerja opis ni kalau dapat geng best mmg suka gi keje...kalau tak tu...emmmmm tak de mood jek...

    BalasPadam
  4. hehehe mmg pompuan melayu terakhir sungguh lah !

    BalasPadam
  5. waaaa..lawa baju..
    makin ramping aini ni tau..jelezz hakakkk

    BalasPadam
  6. oic...sama la kita..satu2nya bunga antara kumbang2...

    BalasPadam
  7. mesti bunga nan sekuntum ni sentiasa dijaga kan ....sweetlah

    BalasPadam
  8. Wah...bunga biru dikelilingi kumbang. Tak ada yg marah ke? hehe

    BalasPadam
  9. Wahh bunga diantara kumbang yer..

    Cantik dan bergaya dengan tudung saji tuh.. :)

    BalasPadam
  10. amboi2. sopan santun gitu.slim mlim lagi..bagus2 .jaga kecantikan jaga keselamatan( mcm dlm iklan tv dulu).

    BalasPadam
  11. saya pun sedang jadi bunga sekuntum di tengah-tengah kumbang yang ramai kat tempat kerja saya. siyesli...best! sebab rasa macam ada ramai abang merangkap bodyguard dan kawan yang sangat mengambil berat. :)

    BalasPadam
  12. gambar macam majlis sambutan hari raya kot.

    BalasPadam
  13. phwitttt... memang perempuan melayu terakhir la akak posing mcm tu

    BalasPadam
  14. Haha...biasalah mereka kan suka menyakat sama je office mana mana pun JA hehe...Tapi best apa ada gurau senda gitu dpd seroius memanjang!

    BalasPadam