Hati-Hati Dengan Ini

10:51 PG JunAina 6 Comments



Jaga kebersihan rumah. Ades suka air bersih jadi pastikan jangan ada air bersih yang bertakung. Mood letih sebab semalam saya memandu balik dari Perlis ke Kajang hujan di satu dua tempat 2.30pm dari Changloon kerana sebelum balik terpaksa service aircond kereta sampai rumah pukul 9pm dan hari ini terpaksa datang kerja naik train sebab driver saya bercuti dia bernaung digarhayu Sultan Selangor.


You Might Also Like

6 ulasan:

  1. musim hujan dan banjir ni nyamuk banyak huhu

    BalasPadam
  2. kat rumah dee pun last year ada gotong-royong..sbb dah ada yg kena denggi kat area rumah..huhu..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Aina

    Nahuzubillah....jauhi drp perkara yg tak diingini tu

    BalasPadam
  4. Bulan Feb nanti kita meriah dengan cuti Hari Wilayah sekali cuti raya cina...

    BalasPadam
  5. kt sini since musim ujan...nyamuk sikit punya byk...nk tido pon x sng

    BalasPadam
  6. Aduhai jauhnya drive. Memang la penat. X pe. Rest byk byk ye

    BalasPadam