Che Ta Punya Pukulan

9:03 PG JunAina 23 Comments



UV saya naik mendadak hampir separuh dari kebiasaan. Hanya kerana cerita perkahwinan Che Ta yang saya tulis di sini dan sini tiba-tiba ramai yang sudi singgah. Bukan mencari publisiti murahan tetapi saya memang tak sempat nak buat entri panjang-panjang jadi saya hanya pilih entri mudah sahaja. 


Salam Jumaat buat semua. Saya sangat sibuk sekarang sejak turun ke department floor, sibuk kerja dan orang pun sibuk lalu-lalang di tempat saya dan saya sangat tidak selesa. Tak sempat nak bw sesekali saya masih mencuri masa jugak jengah blog kawan-kawan.



You Might Also Like

23 ulasan:

  1. Penangan Che Ta. Tahniah sis ☺☺

    BalasPadam
  2. Dulu....saya pernah buat entry pasal " Fasha Sanda Pakai Bikini di Bali"....Mmg hebat pukulannya...wakakakakaka

    BalasPadam
  3. tahniah kak... ni kira seo mengena la kiranya.. :-)

    BalasPadam
  4. Seriyes ingat Cik Ta pukul Zain. literally pukul. hahaha

    BalasPadam
  5. wow..tahniah..sebab rata-rata 2 hari tu ramai yg buat keywords tentng che ta

    BalasPadam
  6. Itulah Aina... hebat tak hebatnya Che Ta & Zain tu:)

    BalasPadam
  7. kekadang mcm tu best gk kak. yang ni pun, mesti post yg uv banyak. sbb orang nak tau che ta pukui sapa..

    BalasPadam
  8. betul..citer Che Ta hangat sekarang....

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, semoga terus meningkat lagi kak...caiyok!

    BalasPadam
  10. hah biasa lah tu kak., semua pakat nak tengok perkahwinan che ta yg gilang gemilang tu

    BalasPadam
  11. rezeki tu akak....semua orang pakat google nama che ta sekarang ni hihi

    BalasPadam
  12. waa peminat Che Ta ramai..best juga kan, trafik meningkat.

    BalasPadam
  13. maknanya orang lebih minat kpd cerita sensasi kan..

    BalasPadam
  14. Pukulan che ta...sat lagi keyword ni pulak naik aina, hee

    BalasPadam
  15. heheh cite artis mmg melambung tggi kak ;-)

    BalasPadam
  16. wedding of the year katakan.. huhuhu..

    BalasPadam
  17. amboiyaiiiii.....pasal che ta kak jun terus jadik fofuler ek...kiki....

    BalasPadam
  18. Pandai pilih keyword SEO tu namanya....hehe

    BalasPadam