Tanda-Tanda Awal?

10:30 PG JunAina 13 Comments


Seluar saya mula mengecik.

Baju-baju saya juga mula mengecut.

Berat badan saya mula naik mendadak.

Tekak mula loya-loya.

Adakah ini tanda-tanda awal?

Andai rezeki siapa yang mampu menolak...

Yang pasti sebenarnya saya memang kuat makan sekarang...tak hairanlah badan saya naik.

Hari ini selain secawan kapucino saya juga minum secawan nescafee 'o' lagi...so kalau loya-loya dan pening-pening itu adalah normal!



You Might Also Like

13 ulasan:

  1. wah kak. kalo ada berita baik memang best la.. :) apa2 pon saya harap akak take care ye

    BalasPadam
  2. kalau mengembang tandanya ada insan yang nak bernyawa dalam tu Alhamdulillah lah hehe
    yg akak pulak banyak kain dn seluar (malahan yg dalaman pun) dah mula mengecut sebab rasa ada bahagian2 yg mengembang..apa taknya dulu berat 40 maintain bertahun2..kurus kering sekarang mencapai 47.org tenguk macam tk berubah tp diri sendiri yg terasa azabnya pakai kain saiz badan 40 dulu :)

    BalasPadam
  3. insyaAllah ada isi & rezeki..hehe

    BalasPadam
  4. wah22. tanda2 yg baik??? nanti story2 ehhh

    BalasPadam
  5. Last period nya bila? Kalau dah seminggu lewat,buat lah UPT..:)

    BalasPadam
  6. harus cek kak...:)
    mana tau ada rezeki...alhamdulillah....

    BalasPadam
  7. Jaga diri :) Salam kenal. jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com

    BalasPadam
  8. ha... apakah tandanyer itu...

    BalasPadam
  9. jeng..jeng..jeng...pregnat pa akak.. cepat2 la buat UPT..hehehe

    BalasPadam
  10. Self check la kak. Any results share la ya.

    BalasPadam
  11. huhu akak....apakah tandanya itu

    BalasPadam
  12. yeay yeay... cam nak ade geng jer... :)

    BalasPadam