Gambar Perkahwin Rozita Che Wan

3:52 PTG JunAina 26 Comments



Bukan hari ini punyalah tapi lamaaaaaa...punya... hahhaaaa...Entri pengubat stress kerja yang urgent kena siapkan segera lepas cuti 2 hari (depa kecohhhh saya tiba-tiba hilang dan seksiteri kat sebelah ni lupa inform saya cuti!)


You Might Also Like

26 ulasan:

  1. macam lain mukanya..lain drpd yg sekarang

    BalasPadam
  2. hahahaha... ingt diorng buat tema 'zaman dulu'...

    BalasPadam
  3. lain bebeno muke RCW masa muda remaja kan

    BalasPadam
  4. mida remaja gituu.... klaua tak cakap ini che Tha ... memey tak kenal...
    uhhuu...

    BalasPadam
  5. dari dulu die ni mmg jelita kan kak...

    tgk tak kak pic malam berinai die....fuhhh mmg grand abis...lawo betul che ta ngan zain....abis pagi lieya ni jalan2 kat rotikaya, ohbulan, beuatifulnara sbb nak tgk majlis die mlm tadi....mmg gah abis laaaa....cantik pelamin berinai die...

    BalasPadam
  6. laki lama dia pun nampak sweet
    wajah che ta yg sekarang lg cun melecun..hehe

    BalasPadam
  7. Husband lama dia sapa?Hidup lagi ke?

    BalasPadam
  8. Lain la muka dia dulu dan sekarang. Betul ke ini RCW?

    BalasPadam
  9. semoga kekal ke akhir hayat.....

    BalasPadam
  10. Masa ni dia dah jadi pramugari MAS ker?

    BalasPadam
  11. ooo...comel lote pasangan pengantin ni kan..

    BalasPadam
  12. Lain plk rupa dia...tp lg manis gmba lama ni....yg skrng...sy x brapa minat sngt la kak...

    BalasPadam
  13. lain sungguh rupa che ta zaman muda tu....

    BalasPadam
  14. dimanakah gerangan suami yang dulu itu ya..

    BalasPadam
  15. Lain sangat rupanya dengan sekarang, yg ni sweet n innocent je nampak.

    BalasPadam
  16. jauh bezanya kahwin dia dulu dan skrg,,

    BalasPadam
  17. Betul laa tak sama laa.. cam lain jerk!!

    BalasPadam
  18. time muda remaja kan yang ini...

    BalasPadam