Pukul 12...

12:10 PTG JunAina 19 Comments


Saya senyum pada bos dalam bilik.

Saya angkat beg.

Saya lenggang kangkung dengan beg sandang dan botol air pink.

Daaaa...hari ini hari Jummat, haruslah saya balik pukul doblas.



Sehari dua lagi kami akan makan besar lagi. Sebahagian dari kami telah dan akan
meninggalkan kami. Rindu? Itu sudah pasti...



You Might Also Like

19 ulasan:

  1. Kak, Jumaat memang hari pink ke?

    BalasPadam
  2. Jap, sekali pandang mamat tu macam muka Daddy Ziyyad. Hahaha.

    BalasPadam
  3. bestnya balik awal. pkul 12. hihi

    BalasPadam
  4. best! kul doplas dah balik.... tapi x per.. saya pun ambik 1/2 day hari ni.. hehehe

    BalasPadam
  5. syoknya jumaat half day..huhu..

    BalasPadam
  6. Semua pinky aina..sweet colour. Kak pun suka walaupun org kata kak dah terlebih umur pakai pink:-))

    BalasPadam
  7. Balik rumah atau makan di luar masa solat Jumaat tadi?

    BalasPadam
  8. uikss awalnya balik sis.. best ar mcm tu :)

    BalasPadam
  9. wah beznye kak..makan besar...hihi

    BalasPadam
  10. bertemu dan berpisah adat manusia biasa kan Jun..pasti akan rindu.

    BalasPadam
  11. mmg sedih bila ada yg 'pergi'.. tapi itu la adat dunia….

    BalasPadam
  12. As Salam, salam hujung minggu...selamat bercuti..

    BalasPadam
  13. Terigatlah makan makan time dengan officemate JA.....rindunya saat itu...ececeh...

    BalasPadam
  14. makan-makan tu yg best! dah nak habis tahun ni kan

    BalasPadam