Tin Pepsi Limited Edition Siti Nurhaliza

6:04 PTG JunAina 7 Comments

Tin Pepsi Limited Edition Siti Nurhaliza Berharga RM2000 keluaran tahun 2000 jugak - siapa yang sanggup? Mesti adakan yang sanggup, Siti banyak peminatnya tapi kalau Aina tak naklah bayar banyak tu untuk satu tin kosong...walaupun rupamu dan suarumu menjadi idaman hatiku tak ku sanggup berhabis kerana tin! Heehee...

Suka lagu-lagu Siti Nurhaliza walapun bukanlah peminat berani mati dia. Paling suka lagu `Aku Cinta Padamu' berbekas sampai kini. Suka juga peribadinya yang tak banyak gossip-gossip liar singgah dalam kehidupan peribadinya tetapi sedikit terkejut bila Siti memilih Datuk K sebagai suami tetapi alhamdulillah mereka bahagia. Itulah di namakan jodoh.


You Might Also Like

7 ulasan:

  1. salam

    syira ni memang tak minat siti.hahaha


    lagikan nak beli tin kosong tu....haaha

    BalasPadam
  2. salam...
    kalau ada isi pun aina tau mau beli la syira, 2 ribu tuuu...rasanya banyak lagi benda lain boleh buat. sedekah anak yatim boleh juga buat bekalan akhirat...

    BalasPadam
  3. salam kenal,

    kita mmg peminat CT

    tapi minat dan beli album je

    TQ komen blog kita ye..

    i FLW U ..no.9 ^__^

    BalasPadam
  4. Terkejut juga sebab sebelum tu business partner.

    Kalau 2ooo rupiah pun tak nak beli,banyak benda lain boleh dibeli dengan duit sebanyak itu.

    Dulu kak Zai ada simpan gambar arwah Sudirman kat tin air tapi tak tahu mana perginya.

    BalasPadam
  5. salam ati...selamat kenal2 ye...
    aina suka lagu-lagu CT kebanyakannya memang berbekas kat hati...

    ehhh...k.ton carilah mana tahu nanti boleh jual 2 or 3 ribu jugak, makin lama makin tinggi nilainya macam barangan antik juga. masa keluar semua main buang bekas sampah tapi bila lama-lama mesti ada yg sanggup beli...

    BalasPadam
  6. lbh baik digunakan kpd per laian yg lbh penting kannn.....x de lah fanatik sgt....

    p/s: slm kenal n follow blog nj. dok kajang ek? kat ne/ ntah2 kita penah terjumpa...he3...

    BalasPadam
  7. AZZEY...aina pun berpendapat sama macam tu...too many things boleh buat dgn 2 ribu...

    kajang jugak ke? baru nak belajar berblog tapi masa selalu tak mengizinkan...aina - kajang utama...

    BalasPadam