Like Father Like Daughter

10:53 PG JunAina 17 Comments



Leka dengan telefon masing-masing, Whatapp, WeeChat, FB, IG, Twitter dan saya jemu dengan semua itu akhirnya hanya merenung mereka yang leka di dunia cyber. #Nasibbaikmasihbolehbersabarkalautakdahangkatkaki.



You Might Also Like

17 ulasan:

  1. kalau saya geram sangat kat rumah..
    saya off kan wifi..
    menggelupur semua!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya setuju dengan Dr. Singa.. hehehe..

      Padam
  2. heehehe..nasib baiklah kami nie jenis tak minta semua tuh...

    BalasPadam
  3. sekarang zaman it kan...semua serba canggih...celik mata kejar HP dulu...

    BalasPadam
  4. kehkehkeh...ini mmg pemandangan biase kak.... anti social org kate kan kak heheheeh...masing2 sibuk ngan henset heheheehe...kat umah leya pun selalu mcm ni kak..sampai lieya rase nak buat rule hari tanpa gajet...tapi mcm tak mampu jekkk....

    BalasPadam
  5. hahahaha typical org zaman sekarang kak..

    BalasPadam
  6. YG JAUH TERASA DEKAT
    TANPA SEDAR YG DEKAT BERJAUH HATI.HUHU

    BalasPadam
  7. owhhhhh rasa mcm nak ada kan hari 'no gadget in da house'

    BalasPadam
  8. huwaaaa.. aina, kita pun sama gak.. tapi skang dah kurang banyak tau.. asben sungguh hangin tahap ultraman kalau nengok tepon depan dia.. heeee..

    BalasPadam
  9. mana tumpah kuah kalu tak ke nasi kak oi

    BalasPadam
  10. 10tahun lg cemana la agaknya hubungan anak dgn ibu bapa eh huhu.

    BalasPadam
  11. Sana-sini senario macam ini dah jadi biasa Aina..

    BalasPadam
  12. kak lak yg kena selalu tegur dgn cik laki, haha

    BalasPadam