Red Velvet Makan Free Memang Sedap

5:21 PTG JunAina 9 Comments


Jiran sebelah seorang setiausaha  (sebelah partition) hulur benda ni lepas balik lunch tadi. Happy sesangat yang kenyang tiba-tiba jadi lapar balik. Saya penggila kek jadi dalam kenyang-kenyang tu saya buka dan ngap-ngap sambil terpejam-pejam mata. Sangat sesuai bagi yang tidak mengemari rasa cheese yang masam sebab dia buat cheese tu rasa light sahaja. Keknya pula tidak terlalu manis dan sangat lembut juga. Terasa keenakkan dimulut dan ditekak.







Sudah cedok dengan sudu baru teringat nak ambil gambar.
Teringin nak oder? Ini hanya tester kalau yang betul-betul kek tu  penuh sedikit dan menggunakan cup yang penuntup bulat. Nak buat buah tangan untuk majlis harijadi atau apa-apa majlis pun boleh. Nak buat makan-makan kat rumah pun boleh.


Boleh email saya juna_ai@yahoo.com dan saya akan panjang email untuk kawan saya ini. Memberi sokongan kepada kawan yang ingin memulakan perniagaan sebenarnya.



You Might Also Like

9 ulasan:

  1. heheh...benda free mesti lah xtra sedap..sy suka makan cream cheese tu je..

    BalasPadam
  2. Hehe..fenomena red velvet bercheese..nyum..nyum..

    BalasPadam
  3. blom penah try lgi red velvet ni...

    BalasPadam
  4. semua benda free mmg sedap kak.. kenyang je perut tu.. haha
    btw, klik darlie sini (:

    BalasPadam
  5. salam JA ..
    dengan saiz sebesar tu .
    klu lps makan boleh lg perut menampong tu ..
    apapun nampak sedapnya

    BalasPadam
  6. Dapat bayangkan gaya akak menikmati nya sambil mata terpejam-pejam. Hehe.

    BalasPadam
  7. sekarang sangat mudah...pakai cup jer kan kak.

    BalasPadam
  8. Kalau tak manis sangat memang sedap Aina.
    Bila org dah tahu mesti menjadi ni..

    BalasPadam